četvrtak, 14. ožujka 2013.

Empty #1

Bok šminkoljupci! Nadam se da ste mi svi ok. Moj prvi empty post,iako moram priznati kako mi je moga bit već drugi ili treći al mi se činilo nekako bezveze stavljati prazne proizvode na blog kad više volim pisati o njima dok su još novi. Moja potrošnja ponekog proizvoda možda nekom bude smješna,al više o tome u nastavku.

             

Dakle,krećem od tekućeg sapuna za ruke. Ovaj  je još iz Victe sa mirisom meda i mlijeka. Zimi volim više takve sapune,malo kremastije. Nije mi bitno jeli to Palmolive,Balea,ili neki stoti brend,samo neka mi fino opere ruke i dezifincira :D    

Balea-Smokva i čokolada-što više reći o njima? Potrošila i planiram ih opet kupit dokle god ne nestanu sa polica iz DM-a.

Balea- Maramice za uklanjanje šminke koje su potrošene davno i već prošli tjedan sam kupila novo pakovanje.


Afrodita- Anti celulitni gel od Pitaye koji prekrasno miriše! Kupljen pred kraj ljeta jer su mi noge bile prepune celulita i bila sam toliko deprimirana da nisam htjela nosit ništa osim jeans hlača tako da sam šorc kupila tek na samom kraju sezone kao i kremu. U početku sam je koristila stalno skupa sa anticelulitnim hlačicama ali se nisam držala njihovog programa od 21 dan koji garantira smanjenje centimetara u bedrima i struku te oblikovanje tijela. Mogla sam davno napisat i recenziju ali di ću je pisat kad je ljeto već bilo gotovo a ja nisam slikala proizvod odmah nakon kupnje? Eh,ovo je škola za drugi put.

Ono što je važno kod Afroditinih gelova je,da vam ostane još dobra količina proizvoda unutar tube iako ste je iscijedili skroz kao i ja svoju,ali kad je prerežete škarama,vidjet ćete da vam je ostalo tam za još 3-4 korištenja. Ako imate prazne posudice od kremica kao što je Nivea plava ili neka baby slobodno prebacite unutra ili držite ostatak u tako prepolovljenoj kutiji koju ćete pokrit sa nečim(otvor)iz higijenskih razloga. Ovo zadnje pišem samo ako nemate nikakvu praznu posudu kao ja.
                             
Fresh&Clean-gel za tuširanje sa mirisom grimizne dalije. Kad više nemate vremena da otrčite u najbliži dućan ili DM,dobar je i mini market na ulazu u zgradu u kojeg uletim doslovno u zadnjim minutama prije zatvaranja i kupim prvo što dođe pod ruku. Ok,ovo je birala mama a ne ja :D
Intezivnog cvijetnog mirisa,a sam gel je bas gelasto-rijetke teksture i ljubičast ko' ambalaža. cijena neka mala oko 6-7kn.
Blaznice,nadam se da nemoram i praznu vrečicu slikat kao dokaz ili se i to stavlja?

Balea-odstanjivač makeup-a i ode već 3-4 bočica! Dobro skida normalnu šminku i običnu maskaru dok ćete za vodootpornu trebat nešto jače. Već sam pisala o ovom proizvodu ovde


Sv sreća pa sam več imala sliku jer je ova bočica završila odavno u kanti al ne mojoj krivnjom.

Na popisu bi još bio Nivea black&white u sticku koji je napokon potrošen,neutralog mirisa,ne sprječava u potpunosti znojenje ali tokom korištenja nisam primjetila nikakve žute mrlje po majcama ispod pazuha pa smatram kako Nivea za black&white solidno odrađuje svoj posao. Nažalost sliku nemam jer sam ovog puta ja bila krivac što je ambalaža prije slikavanja završila u koš.

Ima li smisla da vam u Empty postove i mjesečne favorite stavljam gelove za tuširanje? Možda zvuči smiješno i čudno,al nekako mi je čudno stavljat dokaze o proizvodima namjenjenim za higijenu. Ako želite,nije problem opet slikat ni pisat o njima,samo pitam za vaše mišljenje ;)

Slikala sam MUA ruževe koje sam dobila,ali vrijeme je  zadnjih par dana užasno i nedostaju jedino slike na prirodnom svjetlu i na ruci kao swatch. Jeste li za to da objavim post pa da te dvije slike o kojima ovisi ostatak posta stavim naknadno?

  Toliko za sada o mom prvom empty postu.
Do sljedećeg posta
xoxo,Tina                         

Broj komentara: 14:

  1. Tale Balein gel za tuširanje je eden mojih naljubših, prečudovito diši. Ravno zadnjič sem ga porabila in že kupila novega. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je,bas je jedan od njaboljih gelova i divno mirišu

      Izbriši
  2. Divni empties kod tebe :) I ja sam potrošila svoju Balea smokva&čokolada kupku :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jučer kupljena nova ali ovog puta od nekog tropskog voća

      Izbriši
  3. Ja skupljam jos uvijek taj empty :D par proizvoda su mi jos pri kraju pa bih i njih da ubacim u ovaj koji je u pripremi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bas me zanima sta nam ti spremas! meni se neki proizvodi isto blize svom kraju :)

      Izbriši
  4. afrodita gel neki tamni sam imala za celulit isto za ljeto ali ono pretprošlo i ajde nekako mooožda sam vidla sitnu razliku, ali nema tu ništa za to dok se rit nije pokrenula i počela vježbat :P tak da ono ... treba vježbat.. imala sam taj odstranjivač za šminku jedno pola godine dok se nisam navukla na biodermu :P

    OdgovoriIzbriši
  5. Balea maramice i ja koristim i redovito ih kupujem jer su mi super :D

    OdgovoriIzbriši
  6. cestitke na potrosenim stvarcicama :)

    OdgovoriIzbriši
  7. sad kad si ovo sve potrošila možeš kupit nove ;)
    mrzim kad se ne može sve izvadit iz pakovanja, cicija u meni treba sve iskoristit :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ionako moram uzet novu mazalicu protiv celulita!

      Izbriši
  8. Mislim da ću isprobat Balein odstranjivač makeupa. Obično koristim maramice al ponekad ostane nešto maskare, mislim da bi ovo moglo biti dobro :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.