subota, 1. veljače 2014.

Favorites of month: January

Bok šminkoljupci! Prvi mjesec je konačno došao kraju,veselim se veljači jer znam da traje kraće a od sljedećeg mjeseca čekamo kalendarski proljeće osim ako ga vrijeme ne porementi.

                                  


Aussie koristim već neko vrijeme,konačne dojmove ovog šampona ću napisati kroz ovaj mjesec. Do tada su još u fazi testiranja prije recenzije.

                                 


Njega lica ostala je uglavnom ista. No Nivea mi za sada ne odgovara,počela mi je zatezat lice i isušivati ga. Bio mi je odličan od ljeta i sve do prije nekog vremena.

La Roche Posay BB krema koju imam skoro godinu dana,i uvijek je koristim,sad sam već na pola tubice jer je treba jako malo.

Nuxe Nirvanesque Light je krema lagane teksture namjenjena osobama koje imaju mješovitu kožu i dobnoj skupini od 30+ za spreječavanje prvih bora. Ja je koristim kao noćnu kremu a nanosim je i na vrat koji je prvi izdajnik godina :(

Garnier je nepravedno bio zapostavljen kao odstranjivač šminke i iako je trebao završiti u košu jer mu je rok 6 mjeseci,meni je i dalje dobar kao i prvog dana i unatoč kratkom roku nije mi izazivao neželjene reakcije.

Balea aqua roll on je nježna krema a područje oko očiju a ujedno i jedan od prvih postova napisan na blogu.

MUA  puder u prahu  imam već godinu dana i neizostavan je prilikom svakog šminkanja kad a ga stavim samo mrvicu preko bb kreme da mi se lice nebi puno sjajilo. Za sve proizvode osim Garniera recenzije su na blogu :)

                      


Afroditina krema Hydra termal koju koristim već duže vrijeme pa njenu recenziju možete oečkivati kroz ovaj mjesec. Lagana,nemasna,brzo upijajuća,više o njoj u posebnom postu.

Maybelline - Great lash maskara za koju sam mislila da mi neće odgovarati zbog oblika i veličine četkice ali sam se prevarila. Maskara je odlična,a o njoj također slijedi jedan post :)

Bourjois healthy mix korektor kupjen u Mullera,jedina najsvjetlija nijansa od 3 koje sam našla,čiju recenziju također možete očekivati uskoro na blogu.

Herplex mast sam koristila od početka nove godine jer mi je herpes izašao dan uoći stare godine tako da sam na staru godinu bila prekrasna sa deformiranom usnom,a prvog dana nove godine još više :(  Mora da me herpes najviše voli u vrijeme blagdana jer je to bilo drugi put u pola godine od Uskrsa da mi je ponovo izbacio i to na istom mjestu.

                             

Nivea pure&sensitive dezodorans,meni ok,ništa specijalno,ne vezujem se za jedan dezodorans,uvijek volim probavati nove tako da u zalihama imam ostale koji čekaju svoj red :)

Nuxe kremica za ruke od meda koju stalno mackam a najčešće mi je u sobi pa svakom prilikom kad sam tu i za kompjuterom posežem za njom. Već sam si dosadila sa ponavljanjem o skorim recenzijama,tako da znate što sam htjela reći i za nju :)

Miyu stick za prištiće mi je spas. Ako volite proizvode na prirodnoj bazi tada je ovo proizvod za vas.

Eveline 3u1 je njegujući lak za nokte kojeg najčešće koristim kao bazni lak prije lakiranja noktiju i mojih šaranja pod nazivom nail art ;)

Polar Ice je Kanadska analgetska krema,kupljena davno u ljekarni a djeluje super ukoliko imate bolove u mišićima,zglobovima... Imam je dosta dugo,i jedva sam dočekala njen kraj ali kako su me bolovi uhvatili još od božića u koljenima a udarali u kuk da sam šepala od boli,ova krema je bila spas skupa sa ljekovima. Kad kupim novo pakovanje zasluženo će dobiti svoj post.

                                   





Najčešće korišteni kistovi su od Ecotolls-a koje sam naručila sa ebaya negdje u 2012 godini. Kod bb kreme u brzini i kad nemam vremena koristim se prstima,ostalim kistovima za korektor,puder u prahu,rumenilo. Kad imam više vremena tu su RT kistovi o kojima još nisam podjelila svoje dojmove. Nisu čisti,jos se poznaju tragovi korištenja kad sam sestru šminkala za maturu.


                                     





Ekipa na okupu :) Slikano skoro u mraku,na hodniku zgrade sam morala upalit rasvjetu jer  bi slike bile još gore,u stanu potpuni mrak, unatoč cijeloj rasvjeti. Još ovo oblačno vrijeme koje nimalo neide u prilog fotkama :(

Koji su vaši favoriti za siječanj? Imamo li što zajedničko na popisu?

P.S. Isprike svima kojima u zadnje vrijeme nisam ostavila komentar,blogger i dalje zeza,nekad uspijem iz prve,a nekad ni nakon silnih pokusaja a i tipkovnica zna blokat odjednom :(

Takvih problema nemam sa blogovima koji su na drugoj domeni. Do sljedećeg čitanja

xoxo,Tina

23 komentara:

  1. Ja bih radije običnu ili enriche nirvanesque, imala sam tester i ok mi je bila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Te nisam probala niti sam imala tester ali ovo sto imam mi je skroz ok :)

      Izbriši
  2. Polar Ice smo imali sto godina. Na kraju vise nije ni hladio :D. Bio je cool, povoljan a nepotrosiv. Meni je drazi Deep Relief. Cini mi se jaci i da brze radi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam i njega ali mije polar ice drazi. nakon nekog vremena ne hladi kao prije ali kad se tek kupi,mila mati kao da je led ispod koze,brrrr

      Izbriši
    2. Je, sjecam se kad je tek bio kupljen pa sam ga bezveze stavila na koljeno ne razmisljajuci. Poludila sam :D pekao je, hladio, zario sve istovremeno :D

      Izbriši
    3. da,tako on djeluje. meni nije bilo ugodno u početku dok se nisam navikla na njega. sestra mi ga nevoli blizu jer joj pročisti sinuse :D

      Izbriši
  3. Polar ice, Nuxe... :D Super su ti favoriti. Čekam recenziju Afroditine kremice. Nisam nešto posebno njih koristila, ali mama ih obožava i cijelo vrijeme me nagovara da probam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga. O Afroditinom hydra koncentratu sam već pisala,ovo je kremica iz iste linije za normalnu/mjesovitu kozu,mala je razlika u kremama,vise o tome u postu :*

      Izbriši
  4. Super favoriti :D Morati ću isprobati ove Aussie za obojenu kosu kad ih svi hvale :D Tereza

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aussie je super brend,kosa mije divna od njega ali nije mi pomogao u očuvanju boje

      Izbriši
  5. Divni favoriti :) Veselim se Aussie recenziji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga :* Aussie recenzija ide za koji dan :)

      Izbriši
  6. Skupilo se tu svega,divni favoriti!veselim se recenzijama!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pitam se i ja dalije moguće da se toliko toga skupi u mjesec dana koristenja. hvala na posjeti :*

      Izbriši
  7. Odlični favoriti, delimo ljubav prema LRP BB kremi. Ono što mene najviše zanima od tvojih noviteta, jesu RT četkice. No, sačekaću da ti se slegnu utisci :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da još ima zaljubljenika u bb kreme i LRP :) kistove koristim neko vrijeme ali ne dovoljno dugo za recenziju

      Izbriši
    2. bockalica me u startu razočarala jer su mi prilikom pranja ispale dlačice 2x. i slova na ručki su mi oštećena. da nisam naručila sa sigurne stranice gdje drze orginale,pomislila bi da sam uzela fake kist

      Izbriši
  8. iskreno nemamo baš zajedničko što se tiče trenutnih favorita, mene aussie baš i nije oduševio, ja sam kupila one male testere na polici iz dm-a i razočarala me cijena, čak i te manje verzije koštaju previše, a nisu ništa osobito, barem meni. možda se varam, vidim da jako puno blogerica piše o njima i različiti su dojmovi. sad ću pričekati tvoju. i da, frcam od ljubomore zbog ovih RT kistova, kao i uvijek kad ih vidim kod nekog na blogu <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne odgovaraju nam svima isti proizvodi,boje i sl. i to je normalno. moja kosa je zdrava a izgleda da kao takva voli skoro sve šampone. sto se rt kistova tiće,nebi ih uzela da nisam radila prije 7 mjeseci,i ja sam patila za njima,srećom pa ih sad imam.

      Izbriši
  9. ništa zajedničkog, osim pokojeg kista ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Nikako da probam kistove Ecotools :/ Valjda budem uskoro.. I Aussie je na WL, svi ga hvale :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aussie sam probala dvi linije i obje su mi odgovarale dok sam ecotolls naručila sa ebay-a

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.