nedjelja, 22. studenoga 2015.

MMS: Tribal

Bok šminkoljupci! )Ovu nedjelju na noktima imamo usklađenu tribal manikuru inspiriranu plemenima. Iako je ova tema bila još lani ja sam je preskočila jer ovo nije moj tip manikura. Ali, ove godine sam je odlučila ipak probati. Za ovu manikuru sam kupila Essence tattoo liner koji mi je bio spas u ovoj manikuri. Da krenem redom....

Na noktre sam prvo stavila Eveline 8u1. Nakon toga nokte sam lakirala s Essence lakom iz Cinderela LE kolekcije sing sweet nightingale. Dalje nisam imala ideja pa sam pitala svoje ukućane da mi predlože dvije boje. Prva kombinacija boja je žuta + plava a druga narančasta + zelena. Preko rozog laka radila sam žuto-plavi gradient a zatim narančasto-zeleni. Kada se lak osušio tada sam Essence tattoo linerom radila šare. Iskreno, nisam znala što ću pa sam bacila pogled na google i slike ;) Kako u ovim situacijama ne znam kud bi s rukom i kako da je namjestim tako sam u ruci držala praznu teglicu od marmelade kako bi imala neku vrstu stalka ili podloge da mogu crtati, no uz sve navedeno opet sam se sva iskrivila. No konačni rezultat je tu i ja sam zadovoljna.


             
   
   

Od lakova sam koristila: Eveline 8u1, Essence sing sweet nightingale, Catrice don't feed the birds, Flormar 423, Avon flaming orange, Catrice mermaid my day, Essence tattoo liner te Essence protecting base coat. I to bi bilo to! Nadam se da vam se manikura sviđa :) Ne zaboravite pogledati manikure ostalih blogerica.
                               

Broj komentara: 6:

  1. Gradijent na kažiprstu i maliću mi se sviđa, kao i šare na tim noktima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni isto odgovaraju ove boje dok sam se sa šaram malo igrala. Hvala na posjeti :*

      Izbriši
  2. dobro je, koji put se treba okušati i u onom u čemu nisi doma :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.