srijeda, 2. prosinca 2015.

Gleestmas Challenge 2015: Winter wonderland

Bok šminkoljupci! Naša Mila s bloga Glee Tree92 je organizirala naila rt natječaj u kojemu mogu sudjelovati svi bez obzira imate li blog ili ne. Sliku možete staviti na jednu od društvenih mreža gdje Mila ima  račun, te je tahgirati #Gleestmas2015 kako bi mogla vidjeti vaše radove.

Iako sam već nekoliko zimskih manikura radila u zadnjih godinu dana a iste me očekuju kroz nedjeljne, kako se ne bi ponavljala ili nekog kopirala, odlučila sam se na jedan netako savršeni plavi gradient gdje sam pečatirala pahuljice. Shvatila sam da sam slaba s motivima Božića na pločicama za pečatiranje i da imam samo jednu i svega par naljepnica koje će biti iskoristive do kraja godine. Kako je u konačnici sve završilo, pogledajte:


                            
   

Na nokte sam lakirala Flormar 423. Kada se osušio tada sam suhom spužvocom od suđa tapkala modri lak Essence the boy next door, dok sam pahuljice radila s boy next door i Essie mezmerised. Kako su mi nokti još kratki, kombinirala sam velike i male pahuljice. Kad mi se lak oštetio to ni sama neznam jer sam tek sad primjetila :/ Nadlak stavljam uvijek naknadno jer mi se zna dizajn razmazati. Na društvenim mrežama nas potražite pod nazivom #Gleestmas2015



Broj komentara: 9:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.