subota, 5. prosinca 2015.

Gleestmas challenge: All i want for Christmas

Bok šminkoljupci! Nova tema Milinog nail art izazova je All i want for Christmas. Sve što ja želim za Božić su zdravlje, ljubav, veselje i obitelj na okupu. Kako to ne znam prenijeti na nokte odlučila sam se malo igrati s pločicom za pečatiranje davno naručene s ebay-a QA 31. Na fasciklu sam stavila nadlak u tanjem sloju a kada se osušio tada sam s lakom za pečatiranje ispečatirala motive: djedice, kućice, bora i jelena dok sam čovječuljka nacrtala. Kada su se naljepnice osušile tada sam ih popunjavala lakovima. Nakon što su se osušile i bile spremne, na nokte sam poviše bijelog laka stavila nadlak a zatim diy naljepnice, i brže bolje slagala i još jednom prešla nadlakom. Evo kako u konačnici izgleda manikura:


                
   
   

Bor mi je ostao malo visko jer se naljepnica brzo uhvatila za nadlak i nije bilo mjesta popravcima a samo jedan bor sam ispečatirala. S kućicom i ginger čokcem sam se najviše izmučila, nadlak ih je razmazao ili bi nešto dirala  rukom i ode manikura :P Kako više nisam imala živaca i snage ponavljat isti lak, onda sam na kažiprst i srednjak stavila drugi bijeli lak koji je mrvicu rijeđi. (Flormar)

Korišteni lakovi: Eveline 8u1, MUR Luxury Cream 03, Flormar QD01 Snow White, Flormar 413, Essence 04 iced latte, Catrice 44 Mermaid My Day, Essie WatermelonBPS lak za pečatiranje, BPS pečat, točkalica, Essence TC.

Ovo mije prvi put da sam radila naljepnice koje su mogle biti još bolje al' dobro. Nadam se da će vam se manikura svidjeti a nas svakako potražite na društvenim mrežama pod #Glesstmas2015.

3 komentara:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.