srijeda, 2. studenoga 2016.

Olival čarobno zlatno ulje

Otkako sam prije više od dvije godine probala suha ulja, mogu slobodno reći da sam postala ovisnik o njima. Bez ulja ne prolazi njega tijela ni kose, jednostavno su ulja postala dio moje svakodnevice.
Otkako mi je iz Olivala stiglo čarobno zlatno ulje, ne prestajem s njegovim korištenjem a saznat će te i zašto.

                             

Olival čarobno zlatno ulje dolazi u lijepoj, četvrtastoj bočici s pumpicom. Da bi proizvod izašao van, potrebno je pumpicu par puta pritisnuti nakon čega se proizvod lako dozira. Miris je jak i osjeti se prilikom korištenja a na koži ostaje još neko vrijeme. Iako je ovo proizvod koji možete koristiti na licu, kosi i koži, ja ga na licu osobno nisam probala. Probala sam ga na kosi i u tu svrhu mi se svidio.

Ulje je lagano, brzo se upija u kožu te je čini nijasnu tamnijom te joj daje lijepi, zdravi preplanuli sjaj. U sebi sadrži puno sitnih zlatnih čestica koje ostaju na koži pa imate divan svjetlucavi izgled kože.

                               

   

Ulje dobro njeguje i hrani kožu te ga je prava uživancija koristiti. Isto tako lijepo će naglasiti preplanulu put u ljetnim mjesecima. Par kapi ovoga ulja možete dodati u losion, mlijeko za tijelo čime će te imati  dodatnu hidrataciju, sjaj a na rukama će ostati manje zlatnih čestica nego bez ;) Kako bi se proizvod ravnomjerno nanio, ja bočicu malo protresem kako nebi izalzilo samo ulje a čestice ostale na dnu. Olival čarobno zlatno ulje sadrži pet hranjivih ulja: lješnjak, argan, jojoba, makadamija i ruža.

Olivalovo čarobno zlatno ulje možete naći u drogerijama po cijeni od 119,90 za 50ml proizvoda što smatram izvrsnim omjerom cijene i kvalitete za razliku od Nuxa koji košta duplo više.

*PR proizvod. Recenzija je napisana iskreno nakon dužeg vremena testiranja proizvoda te su sva mišljena moja bez utjecaja trećih osoba.

2 komentara:

  1. Nisam probala ni jedno suvo ulje jos uvek, ali sad si me zainteresovala za ovo :)

    Ako zelis, pogledaj moj novi post http://takojato.blogspot.rs/2016/11/bojanka-za-odrasle.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš probati neko od Olival ulja ili čak oba i da ćeš biti jednako zadovolna kao i ja :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.