petak, 2. prosinca 2016.

Eucerin Aquaporin active intezivni losion za tijelo

Početkom ljeta na kućnu adesu došao mi je paket od Eucerina od čega sam na testiranje dobila Aquaporin losion za tijelo. Kako sam i sama ljubitelj različitih krema i losiona veselilo me korištenje losiona za tijelo. Ono što me zabrinulo bio je naziv rich jer sve što je bogato meni je teško i masno te ostavlja bijele tragove. da li je tako bilo i sa Eucerinom, pročitajte u nastavku.

O samom proizvodu, proizvođač kaže: Pogodan za uporabu na osjetljivoj koži. Za intezivno i dugotrajno vlaženje čak i dubljih slojeva epiderme. Vaša koža je osvježena i intezivno njegovana, izgleda zdravo i sjaji. Klinički dokazana tolerancija. Posebno je razvojen kako bi optimalno pružio intezivno i dugotrajno vlaženje kože. S prirodi indentičnim glukoglicerolom aktivira mrežu prirodnog vlaženja kože - aquaporin.

Losion dolazi u pakovanju od čvrste plastike s pumpicom. Pumpica dozira dovoljnu količinu proizvoda za korištenje. Ono što mi se još sviđa kod same pumpice je to što postoji mogučnost da pumpicu okrene u suprotnu stranu i tako proizvod držite zatvoren do sljedećeg koritenja što j super, jer se tako proizvod još bolje čuva.

                             


Tekstura losiona je lagana, mliječne boje. Ima ugodan i nenapadan miris, te je osvježavajućeg i hidratatnog djelovanja. Iako na losionu piše bogat, losion to svakako je a da pritom ne ostavlja masne i bijele tragove po koži. Lako se nanosi i brzo upija te kožu ostavlja mekom i nahranjenom.

                                            

Iako se moja koža zna perutati u zimskom razdoblju, sada je to manje izraženo. na primjer, u koliko losion koristim samo ujutro na večer nemam potrebu se ponovo mazati ili obrrnuto. Moja koža je mekana i nahranjena te nemam potrebu ponavljati mazanje. U koliko ste ljubitelj i ulja za kožu, možete ga slobodno koristit s losionom čime će te dobiti još bolji učinak od oba proizvoda. Sam losion me ugodno iznenadio tako da svakako ide na popis proizvoda koje ću kupiti. Ono što me pred kraj pakovanja iznenadilo je pumpica koja je malo zapinjala prilikom korištenja a uz par okretanja, ponovo je radila kako treba.

Eucerin proizvode možete naći u ljekarnama po cijeni od 132kn za 400ml proizvoda.

Sastav: Aqua, Glycerin, Glyceryl Glucoside, Divaprylyl Ether, Alcohol Denat., Glyceryl Stearate SE, Isopropyl Palmitate, Nylon-12, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Carbomer, Sodium Cetearyl Sulfate, Phenoxyethanol, Parfum

Recenzija je napisana iskreno nakon dužeg preioda korištenja.

*PR proizvod

1 komentar:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.