srijeda, 28. prosinca 2011.

njega ruku zimi

Prije nego počemem pisati recenziju o njezi ruku zimi,prvo svim šminkericama želim čestitati Božić! Nadam se da ste se najeli fine papice,i Božić proveli u krugu svojih najmilijih.

Dakle da krenem....

U Dm-a sam kupila 3 različite kreme i odlučila sam ih isprobati. Meni su ruke jako hrapave i suhe te bijele,kao da sam puder stavila na njih.

Prvo sam isprobala Baleinu kremu sa shea maslacem i vanilijom. Krema dolazi u bočici u pakovanju od 300ml i ima pumpicu što olakšava korištenje kreme. Krema je lagane teksture,brzo se razmazuje i upija u kožu a miris brzo ishlapi. Ruke su meke i njegovane. Krema je u limitiranom izdanju a cijena je 13,90kn.


                                                         

Druga krema je također od Balee,dolazi u pakovanju u tubi od 15ml. Sadrži glicerin i kamilicu,lagane je teksture,lako se nanosi i brzo se upija u kožu. Koža ruku je mekana i mirisna.Cijena ove kreme je 4,90kn.


                                                         
 
Zadnja krema koju sam isprobala je Neutrogena concetrate.Dolazi u pakovanju od 15ml. Krema je gusta i dovoljno je staviti sasvim malu količinu kreme na ruke. Odlična je za one koji imaju jako suhu i ispucalu kožu na rukama. Cijena ove kreme je 8,90 dok je u normalnom pakovanju od 30ml njena cijena od 30kn pa nadalje.

                                                      

Koju god kremu kupili,nećete pogriješti a vaše će ruke biti ljepe i njegovane u ovim hladnim zimskim danima.

  
Do sljedećeg posta
LP;Tina                                                    

1 komentar:

  1. Ja uvijek imam u torbi ovu malu zelenu od Balee i super je!

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.