nedjelja, 7. travnja 2013.

Empty #2

Bok šminkoljupci! Evo još jedan empty post! Tko bi rekao da će mi se toliko svidjeti pisati o potrošenim proizvodioma? Pa da krenem redom......


                                         

Pantene,moj najdraži šampon kojem sam vjerna od prvog trena od kad sam ga kupila. Nakon njega sam prestala kupovat i isprobavat nove šampone. Tu je i moja omiljena Schauma koja je dobitna kombinacija za moju kosu skupa sa Pantenom. Ovo mi je već 5 boca gotova a pantene isto tako. Tu je i Balein peeling kojeg sam morala razrezat škarama za doć do još malo proizvoda što je ostalo oko čepa.

Tu je i jedan miris koji sam sestri kupila prije 2god. za Božić ili rođendan? Hm,teško mi je reć kada točno jer joj je rođendan 31 dan nakon Božića. Uglavnom,sestra mi ga je prosljedila nakon što je potrošila pola a ja sam ga cijelo ovo vrijeme koristila i zaboravila ga stavit u mjesečne favorite. Ugodan cvijetni miris.

Baleina mini krema iz linije Young & care  ima 8ml i sa mini pakovanjem sam gotovo izvukla cijeli mjesec jer je krema lagane teksture,brzo upijajuća te je potrebna jako mala količina za nanjet je na lice. Cijena mini pakovanja je 5,80kn u DM-a.

Gliss Kur tester koji imam odavna,a koristila sam ga danas skupa sa Pantenom jer je bio na izdisaju pa mi je tester dobrodošao.

Balea peel off maska od marelice,hamamelisa,i matičnom mliječi. Maska od koje sam imala alergisjku reakciju. Prvom uporabom me pekla te sam imala crvenilo te mi je nadražilo prišt na licu pa sam pustila da sve samo od sebe prođe jer nisam htjela nikakve dodatne preparate po koži da mi dodatno ne nadraže kožu.

Pretpostavljam da je alergija bila zbog alkohola koji se 3x javlja u maski + krema young&care. Vjerovatno je to mom licu bilo previše.

Ukoliko nekog zanimaju sastojci peel off maske:
 AQUA,ALCOHOL DENAT,POLYVINYL ALCOHOL,POLYGLYCERYL-10 LAURATE,PROPYLENE GLYCOL,PATHENOL,ROYAL JELLY,PARFUM,HAMAMELIS,VIRGINIANA EXTRACT,GLYCERIN,ALCOHOL,PRUNUS ARMENIACA FRUIT EXTRACT,PANTOLACTONE,POTASSIUM SORBATE,CARAMEL,CITRIC ACID,SORBIC ACID,MALTODEXTRIN.

Sljedeće što sam probala je Creme 21 moisturizing cream sa vitaminom E. Lagana i brzo upijajuća krema za tijelo. Imala sam i ostale testere krema koji su mi bili pregusti i teško se razmazivali. Jedva čekam da si kupim ovu kremicu :)

Afrodita 3u1 gel za čisšćenje lica,maska,peel of. Nije me oduševila nimalo,zamastila mi je lice te sam gel jedva skinula sa lica.

Afrodita make it matt: Na prvu mi se uopće nije svidjela kao krema jer sam imala na licu osjećaj plastike. Iako imam problematičnu T zonu u ovim se proizvodima bas i nevidim. Imam još jedan njihov tester koji će ić u sljedeći empty post pa o njemu više tada.

To bi bilo sve za ovaj empty post. Koje ste proizvode vi potrošili?

p.s. blog od sada možete pratiti i na twitteru

Do sljedećeg posta
xx,Tina

Broj komentara: 13:

  1. Svasta sam istrosila ovog meseca :) Ova balea kremica predobro mirise :)

    OdgovoriIzbriši
  2. svaka cast na potrosenom! nista od ovoga nisam probala :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da ces bar nesto od navedenog probat

      Izbriši
  3. Dosta si potrošila ovaj mjesec :)

    Nisam probala ništa ali svakako ću barem ovu Balea kremu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kremice i ove tester pakiranja su nedavno potrošeni dok je ostatk proizvoda koristen kroz sve mjesece pa se sad ispraznili :) nadam se da ce ti krema bit ok :)

      Izbriši
  4. Ni ja nisam probala ništa od ovog što si potrošila, ali uvijek volim čitati ovakve postove :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hi Tina,
    Here in Brazil we only have the Pantene shampoo, the others products haven't here.
    Have a great week.
    xoxo

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.