utorak, 9. travnja 2013.

Nivea calm&care anti perspirant

Bok Šminkoljupci! Danas vam donosim recenziju o Niveinom anti perspirantu.
Zadnjih godinu dana sam kupovala samo stickove  i roll on,te sam ih se zasitila pa sam odlučila ponovo uzet sprej. Odluka je pala na Niveu a za nju sam vidjela na jednom našem blogu pa sam je odlučila probati.

                                        
Ambalaža je klasična za deo sprejeve. Čep je od meke platike te ga možete savijati koliko je mekan,za razliku od ostalih tvrdih čepova ostalih marki.
                                                      

 Anti-perspirant je lagan i ugodnog mirisa. Namjenjen je njezi kože nakon depiliranja i zaštiti od znojenja.

Moji dojmovi: Prije mjesec dana kada sam ponovo počela koristit svoj Philips aparat za depilaciju,koža mi je doslovno poludjela i burno reagirala za razliku od običnih britvica. Danima nisam smjela ništa stavit ispod pazuha koliko je koža bila upaljena i koliko me pekla. Sljedećim depiliranjem sam prošla znatno lakše ali peckanje i crvenilo su i dalje bili tu. Zatim sam kupila Nivein anti-perspirant i odlučila ga isprobati. Sprej je uistinu lagan,ugodnog i laganog mirisa te mi kožu nije dodatno nadraživao. Što se tiće zaštite od znojenja nemožete očekivati previše,al bar malo ublaži miris znoja. Anti-perspirant sadži patenol i hamamelis i nema alokohola.                      
                                                    

Sastojci: BUTANE,AQUA,ISOBUTANE,PROPANE,CYCLOMETHICONE,ALUMINIUM CHLOROHYDRATE,C12-15,ALKYL BENZONATE,DICAPRYLYL CARBONATE,DICAPRYLYL ETHER,PATHENOL,HAMAMELIS VIRGINIANA EXTRACT,BUTYLOCATONIC ACID,PERSEA GRATISSIMA OIL,CARYLIC/ TRIGLYCERIDE,CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE,POLYGLYCERYL-2 DIOLYHYDROXYSTEARATE,POLYSORBATE 65,PHENOXYETHANOL,METHYLPARABEN,CITRONELLOL,BUTYPHENYL METHYLPROPIONAL,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,PARFUM.

Bilo je gotovo nezgodno slikat sastojke pa sam ih napisala u postu. Sprej sadrži 150ml a cijena je oko 20kn te ga možete naći u svim dućanima,centrima. Sutra u Kozma su na akciji svi dezodoransi -30% i ukoliko je vaš pri kraju kao i moj ovo je super prilika za nabavku novoga!

Koje dezodoranse vi koristite,kojem ste najviše vjerni?
Do sljedećeg posta,
xx Tina

22 komentara:

  1. Joj znam koja je muka čupkati dlačice ispod pazuha. Ja to obično napravim tad kad znam da neću morati više nikamo ostatak dana, pa ni ne stavim nikakav dezić. Ali inače nikako ne volim deziće u spreju pai ih ne koristim. Trenutno imam Nivein neki.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja se isto depiliram noću,pogotovo kad znam da neću nigdje ić pa pustim da se koza odmori preko noći. roll-on mije dosadio a i stikovi pa sam prešla ponovo na deziće

      Izbriši
  2. Ja koristim njihov Pure and Natural, mislim da se tako zove, ok je, prirodan je, pa ne iritira kozu, ali kao anti pespirant i nije nesto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. taj nisam imala pa bi ga mogla robati. ma bitno da on mene ne iritira a to sto ne blokira znojenje to nemoze nijedan sprej. mogu smanjit miris i mozda količinu znoja na ispod ruku ali konkretno znojenje ne.

      Izbriši
  3. Ovaj nisam probala, ali čini se dobar. Sviđa mi se što je lagan, odnosno što ti nije dodatno nadražio kožu.

    OdgovoriIzbriši
  4. znaš šta, nakon priče o depliranju pazuha svega mi je bilo dosta ahahaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a kako je tek meni? em bol i crvenilo i ostale beauty muke

      Izbriši
  5. Ajme, nemoj se depilirat tim aparatima ispod pazuha... :/ Pogotvo ako ti je tako preosjetljiva koža. Tu su ipak limfne žlijezde i to je jako osjetljivo područje. Lipo aparat koristi za noge i ćao, nemoj se mislit! tako i ja radim, noge depiliram malo aparatom, malo voskom i super mi je. :) a šta se tiče dezića koji je zapravo i poanta ovog posta, ne volim ništa u spreju (ni lakove za kosu ni deziće i ništa slično) jer me sve iritira, a najdraži su mi neki blagi bezalkoholni roll on-ovi. iako mi je sad trenutno najveće otkriće i nešto najbolje na svitu: Geo-Deo prirodni dezić (recenzirala sam ga). Uglavnom, prijateljice su mi se pomamile za njim i za Uskrs sam nosila punu kesu dezića u Split! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. morat cu posvetit jedan post tom aparatu,al kako nisam bila na čisto sa njim onda sam to pisanje posta odgodila. bolje aparatić nego britvice koje mi izazivaju još veće iritacije,pogotovo na nogama

      Izbriši
  6. Nažalost, Nivea dezići mi izazivaju alergije pa ih izbjegavam :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. šteta,al nisi jedina koja si alergična na njihove deziće.

      Izbriši
    2. Hi Tina,
      I love the Nivea's products.
      Have a great wednesday.
      xoxo

      Izbriši
  7. Kod mene Niveini dezići isto ne prolaze - inače volim sve u spreju više nego roll-on-ove, i koliko god se trudim Niveinim dezićima dati šansu, jednsotavno ne ide, kao da mi izazivaju alergije :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajoj :( zao mi je. broj beauty blogerica koje su alergične na sprejeve raste :(

      Izbriši
  8. Nisam ga probala, ako nema strogo istaknuto ne ostavlja bele fleke, ni ne gledam ;D

    OdgovoriIzbriši
  9. Sviša mi se, jer inače imam vrlo osjetljivu kožu tako da i nakon obinog brijanje me zna pekati za puludjeti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je ovo sad bila jaka iritacija jer sam aparat koristila nakon dugo vremena pa je koza burno reagirala

      Izbriši
  10. Imam takav rozi i čisto mi je prosječan :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma,misli da nemozemo nesto puno očekivati od nekih deo sprejeva

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.