nedjelja, 2. lipnja 2013.

Empty #3

Bok šminkoljupci! Evo još jednog empty posta za koji sam vjerno skupljala sve potrošeno i spremala u vrečicu ispod kreveta jer je par praznih proizvoda završilo u koš ali će se svejedno naći na popisu :)

                                            

Aveo tekući sapun sa mirisom ruže-ništa posebno,nema neki miris ni pjenu.

Nivea je sasvim ok dezodorans sa jako ugodnim mirisom. Koristila sam ga nedugo nakon depiliranja i nije mi izazivao dodatne iritacije

Balea šampon od kokosa proban i nije mi uopće sjeo,više su moji ukućani prali kosu sa njim nego ja.

Malu Wilz o kojem sam već pisala par puta na blogu i bio je spominjan u favoritima. Osvojila sam ga prije godinu dana na fb stranici Da Ljepoti i bio je dobar za čišćenje  lica ali ne u sva godišnja razdoblja,pogotovo ljeti i na prijelazu u jesen kad mi se koža mastila. Inaće jako nježan gel sa glicerinom i zelenim čajem ugodnog i osvježavajućeg mirisa.

Essence kupljen lani u rujnu i dugo sam ga imala a kad sam ga uzimala gledala sam koji odstranjivač od essenca ima manje grozan miris pa je izbor bio na ovaj od nekog voća. Dobro mi je uklanja o lak,čak bolje nego Aveo koji sad imam.

Solvente koji sam imala nekoliko puta do sada,uljni obični,premda su povoljni nemam ih namjeru više kupovat. Ima i boljih odstranjivača za istu cijenu

Cotton dream šatpići koji su bili moji vjerni pomagači skupa sa acetonom kad je trebalo očistiti višak laka oko noktiju a sad imam veće i baby pakovanje od 200 komada

Aveo tekući sapun od marelice koji super miriše i radi pjenu za razliku od onog od ruže

Baleine maramice za skidanje šminke,trebala je još jedna vrečica bit tu ali je završila u košu. Više i ne brojim koje su mi ovo po redu :)

Balea  mini krema  za lice o kojoj sam pisala jučer i bila mi je super. Malo gušća nego prethodna koju sam imala iz linije young ali sasvim solidno radi svoj posao. Iako se teže razmazuje,brzo se upija i neardi mi nikakav nred na licu a koža je meka i mirisna :)

Avene krema sa spf 30 koju sam koristila poviše dnevne kreme i pokazala se odličnom. Imam još jednu ovako mini koju planiram testirat na večim temperaturama jer moja koža lica ne trpi gušće kreme za lice već se topi ko sladoled na suncu

Essence krema za omekšavanje kožice oko noktiju koja mi je odlična i već sam si uzela drugo pakovanje. Moj mali ritual prije spavanja i ovu kremicu bi mazala navečer tako da mi se dobro upije a ujutro kožica bude njegovana. Iako je došla do kraja,kad sam je otvorila još je dosta kreme bilo unutra tako da sam to malo kreme što je ostalo prstima morala izvlačit vanka jer je više nisam mogla istisnit.

                                            




Baleina maska za lice koja prekrasno miriše,njeguje i osvježava kožu lica. U limitiranom je izdanju i više je nevidim u Dm-a ali ako naiđem ponovo je uzimam.

Balea gel za tuširanje sa mirisom naranče. Mislim da su sve riječi suvišne po pitanju njihovih proizvoda zatuširanje i njegu tijela. Završio u košu zbog čega nije na slici.

Balea losion za tijelo od trešnje i badema koju sam prije 3 dana do zadnje kapi potrošila! Kremu sam bila prebacila u bočicu na pumpicu a tubu odavno bacila. Bočicu ste mogli vidjeti u postovima na blogu u mjesečnim favoritima i u postu balea losion za tijelo od manga :)



Nivea krema za lice od čička- malo koja njihova krema da mi ne odgovara.Lagane teksture i brzo upijajuća.

CV maska za lice od nara i ličija o kojoj sam već pisala u favoritima. Maska koja je kupljena u Mullera. Iako nema neki miris,ima zato odličnu hidrataciju koja se osjeti i nakon uklanjanja maske. Za sve koji nevole parfumiranu preparativu a vole masku koja pruža hidratatciju,preporučujem.

Nivea krema za tijelo iz aktualne linije aqua fresh kao i njihov gel za čišćenje lica. Gel ima prekrasan citrusni miris a tako miriše i krema koja je lagane teksture. Planiram ih uzet za zimu kad potrošim kreme koje imam.

Toliko od mene u trećem empty postu! Što ste vi potrošili od proizvoda?

xx,Tina

Broj komentara: 26:

  1. Joj, meni se nekada čini da ja nikako da potrošim proizvode, a stalno se mažem i trackam i nikako mi nije jasno kako tako sporo trošim. Nisam probala ništa iz tvog posta. Najviše me zanima ovaj Aveo odstranjivač, njega dosta hvale. Jel zbilja tako dobar?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni nije. potrošila sam već pola bočice i sinoć kad sam skidala lak skoro sam sve nokte išćupala dok sam skinula lak sa shimmerom

      Izbriši
  2. I kod mene se uskoro sprema novi Empties :D btw šteta što više nema Balea kremice, koju si ti imala u mini pakiranju :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vjerovatno su je povukli ali neznam zasto. ja sam je koristila samo jednom. već sam negdje čitala kako je nema u prodaji i to u full size

      Izbriši
    2. Možda kod mene :D ali zaista nisu fer :/

      Izbriši
    3. nema ni kod mene niti ovo mini izdanje dok full size nisam ni gledala ali ako nađem javim ti

      Izbriši
  3. ženo, ti baš trošiš brzo proizvode ahhah :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah,hvala ali meni se to čini kao cijela vječnost a ovakoispada svaki mjesec da imam novu hrpu potrosenih proizvoda

      Izbriši
  4. Imam ovaj Balein regenerator od kokosa. Šampon nisam probala ni neću radi problematičnog vlasišta, ali regeneratore trošim što mi padne pod ruku - uglavnom povoljnije :D. No, ovaj regenerator miriši božanstveno, ali je čudan. Imam suhu kosu, ali ovaj regenerator mi ju često pusti onako... masnjikavu. Nisam još imala s tim problem do ovoga pa moram paziti da ga stavim zaista malo.
    Essence odstranjivač jedva čekam potrošiti. Ubija me miris, a i ogroman otvor na bočici me užasava. Inače, nije loš.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovo kod men je bio šampon,ne regenerator. essence i mene zivcira sa tim svojim mirisom i ogromnom rupom ali nije loš kao odstranjivač

      Izbriši
    2. Znam da si koristila šampon, ali sam spomenula jer su iz iste linije :)

      Izbriši
  5. Essence odstranjivač odlično skida lak i lijepo miriše, imam baš ovaj što si ti potrošila. Koristila sam i solvent ali previse smrde :/ a sto kazes ima boljih za istu cijenu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. prije cu uzet ponovo essence nego solvente i aveo

      Izbriši
  6. Ovaj Balein šampon je jako hvaljen. Ja ga nisam probala, ali jesam dusch gel iz iste linije. Miris mi je bio too much. Jel' i šampon tako intenzivan? Meni osobno previše Tiare, a premalo kokosa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. šampon ima intezivan miris,meni više miriše na kokos

      Izbriši
    2. Imam i gel, meni je savršen i završio je u ovomjesečnim favoritima :) Imaju isti miris i kupka i šampon :)

      Izbriši
    3. gel nisam probala ali vidim da ima i losion koji savršeno mirise!

      Izbriši
    4. Tako je, i losion :D Cijela linija mi je super :D

      Izbriši
  7. Koliko si toga potrošila!

    Svaka čast, ja osim gelova za tuširanje, sve sporo trošim :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga, da su full size proizvodi još bi čekala da objavim post a ovako su mini pakiranja i testeri a to ide brze od očekivanog

      Izbriši
  8. Od svega ovoga probala sam Balein šampon od kokosa - meni je divan za kosu i jako jeftin. Ništa mi nije tako lijepo omekšalo kosu kao on i ona kura iz iste linije (a super mi je i onaj njihov šampon s arganovim uljem u crnoj tubi) :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tu kuru nisam probala,mogla bi :)

      Izbriši
    2. Slazem se za kuru, meni je najbolja, bas omeksa kosu.. Zeznula sam se sto sam je uopste htjela da promijenim, vracam joj se :)

      Izbriši
  9. Mislim, da nisem preizkusila še ničesar od tega, kar si omenila v tem postu, edino Baleine robčke za odstranjevanje šminke, le da so moje v modrem pakiranju. :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.