nedjelja, 30. lipnja 2013.

La Roche -Posay nova lip duo lipstic no.66

Bok šminkoljupci! Kroz nekoliko postova upoznala sam vas sa La Roche-Posay  bb kremom  te miceralnom.   Danas vam   donosim nastavak o njihovom ružu u nijansi 66.

Ruž je bio u kompletu sa bb kremom i miceralnom zajedno zapakovan u večoj kutiji.
                                          

 Ruž je bio dodatno zaštićen tankim crnim trakicamma po gornjem djelu tako da bila sigurna da nije otvaran. Ruž je u crnoj čvrstoj plastici od čega je gornji dio proziran te možete vidjeti boju ruža.

                               
Ja sam bila nestrpljiva pa sam ga probala prije samog slikavanja a poslje sam ga očistila pa vas molim da mi ne zamjerite na tu i tamo kojoj ogrebotini na ružu.

                                


                                                                 

Toplih koraljnih tonova sa narančastim podtonovima u sebi te njegujućim balzamom bijele boje čini ovak ruž  kremastim i ugodnim za nanošenje na usnama.
                                

                                

Sam ruž više djeluje kao njegujući balzam nego kao ruž. Pigmentacija i prekrivanje je dobro,ali nažalost ovo nije trajan ruž :(  Manja pića će izdržat ali ne i jela. Kada nestaje,nestaje ravnomjerno sa usana,ne uvlači se u usne,ne isušuje.

Inaće mi ne stoje naračaste boje zbog mog žutog podtona ali kod ovog ruža je to drugačije.

                                 u zatvorenom prostoru
                                              dnevno svjetlo
Aparat odbija suradnju tako da je ovo bilo pravo mučenje za napravit nekoliko poštenih slika za blog. Boja na prvoj slici je realnija od ove na suncu. Zbog ovog ruža sam skoro dobila sunčanicu jer sam ga slikala onaj tjedan kad je bio toplinski val.

Rok trajanja ruža je 24 mjeseca od otvaranja a sadrži 4ml. LRP me ugodno iznenadio jer nisam znala da imaju i dekorativu a ukoliko nađem još njihovih ruževa bilo u ovakvim pakovanjima ili pojedinačno nema sumnje da se neće naći u mojoj torbici :)
                                 
                

Otkako sam počela radit,malo sam zapustila blog,još uvijek tražim ravnotežu između posla i slobodnog vremena koje mi ostaje ali ne dovoljno da bih testirala sjenila,ruževe,pudere,i sl  jer našminkana neidem na plažu nakon posla , a ni na posao jer vjerujte mi,kad sunce zagrije na +35 na meni se sve topi,teško da se bilo šta može zadržat tako da na sebi nemam ništa osim hidratatne kreme i kreme sa spf.

Google reader sutra odlazi u povijest,a moj blog možete pratiti putem bloglovina.Na vrhu sa strane imate dugme,kliknete na njega i follow i sve je riješeno :) 

xoxo,Tina

Broj komentara: 14:

  1. Baš je lijepi ruž i lijepo ti pristaje :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijepa nijansa. Nisam ni znala da LRP ima i ruževe :)

    OdgovoriIzbriši
  3. nisam ni ja dok nisam kupila ovaj set. nisam ih vidjela da ih ima uzet,ali ako ih LRP bude imao u ponudi sigurno ću ih uzeti još

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivan je, baš moja boja i fenomenalno ti stoji draga :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Oni inace prodaju ruzeve ili samo ovako ubace sa poklon paketima? Ja nisam vidjela :) a bas je fina nijansa.

    OdgovoriIzbriši
  6. Bas sam danas skicnula njihovu kozmetiku. Ima zanimljivih stvarcica. Lijepa je boja, ali meni to nikako ne bi stajalo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ni meni ne stoji narančasta ali ova boja mi je bas nekako pogođena sto inaće nije slučaj

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.