subota, 9. studenoga 2013.

Kiko smart lipstick no.921

Bok šminkoljupci! Danas vam donosim zadnji post o kiko ružu koji imam u svojoj kolekciji. Riječ je o prekrasnoj nježnom lila ružu sa rozim podtonovima. Ruž je tople boje,sa sitnim sreberenim shimmerom te ugodnim i slatkim mirisom koji nestaje prilikom korišetnja ruža. Kiko ruževi dolaze u crnom čvrstom mat pakovanju,težine 3,5gr i cijene od 3,90€.

                                           
                   
          
                                
                                                    
Prilikom korištenja,potreban je malo deblji nanos kako bi  bi bio primjetan na usnama. Za razliku od ostalih ruževa,ovaj ima sjajni-metalik  finiš te je više za večernji make up nego dnevni. Boja lijepo osvježi lice te uz malo rumenila,maskare čini super kombinaciju. Kao što sam napisala u prethodnim postovima,ovo nisu trajni ruževi te pića i jela neće preživjet. Osobno,više vih boljela kad bi ovi ruževi trajali duže na usnama ali zbog njihovog kratkog vijeka na usnama češće ću ih koristit a samim time i potrošit što mi do sada nije uspjelo od dana kad sam bila tinejđerica :P

Swatch:
                                                   





                                          
Za kraj ću vam pokazatai sva 3 ruža i sve swatcheve slikane na suncu. Uživajte u slikama!
                               
                               
   
                                                        L-R:  921,910,902     
                               
L-R: 902,910,921

Moje isprike za  krivu informaciju vezanu za naručivanje putem njihove web stranice. Zamjenila sam ih za drugi brand koji je imao dostavu za Hrvatsku. Kontaktirala sam kiko koji za sada nema dostavu za HR,ali i to će se promjeniti sa vremenom te će svoje proizvode slati i kod nas!

Jeste li probali kiko proizvode?

Broj komentara: 10:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.