subota, 16. studenoga 2013.

Nuxe Nirvanesque Light

Bok šminkoljupci! Danas sam vam pripremila post o kojem u komentaru najviše pitate za kremu a to je novitet iz kozmetičke kuće Nuxe i kremici za prve bore. Prije nego počmem pisati o samoj kremi,par riječi o mojoj koži: Mješovita,s pojedinim suhim djelovima,osjeljiva,sklona raznim alergijama,aknama i sl.

Na moju kućnu adresu došla je krema najmjenja mjeovitoj koži za sprječavanje prvih bora i dobnoj skupini 30-40 godina.  Što proizvođač kaže o ovom proizvodu?

Emulzija za zaglađivanje prvih bora. Sa sjemenkama modrog lotosa i božurom. Djeluje antistresno,opušta i matira kožu. 

Za mještovitu kožu. Pojava prvih bora tijesno je povezana s mikro- napetostima kože. Važno otkriće: Nuxe,stručnjak za kozmetiku na bazi cvijeća,stvorio je Nirvanesque Light,emulziju za trenutno vidljivo zaglađivanje bora i finih linija koja potiče opuštanje kože (božur i korijem slijeza,mak i sjemenke modrog lotosa) Koža postaje trenutno opuštena i matirana (rižin puder) Crte lica su manje napete a ten postaje sjajniji. Dan za danom,prve bore se zaglađuju.

Moje iskustvo: Meni je ovo  prva anti-age krema koju imam. Emulzija je lagana te se brzo upija u kožu. Ima blago slatkasti miris,no meni miris osobno ne smeta dok sam miris iz kreme nestaje brzo nakon same primjene. Lagane je žućkaste boje. Na moju kožu nije napravilo nikakvog nereda u vidu crvenila,prištića i slično. Ono što sam sigurno primjetila korištenjem same emulzije je smanjenje mimičkih bora. Dakle,mimičke bore oko usta i čela su se smanjile i postale manje vidljive. Koža lica ima blagi i prirodan izgled,lagano matirana.

                                                       

Emulzija  dolazi u tubi od meke plastike sa malim ali dovoljno velikim otvorom. Potrebna je mala kočina emulzije za nanijet je na lice. Ja sam stavila malo veću količinu potrebnu za slikanje :)

                                
                                                           
                                                          
                                         
                                         

Sastojci:                  

Nakon Nuxeellence Jeunesse fluida,ovo je emulzija koju sam zbilja zavoljela. Također,preporčujem je svima koji su ušli u 30-tu kao i ja. Emulzija se može koristiti kao dnevna i noćna njega. Nirvanesque linija sadrži kreme za sve tipove kože: Nirvanesque (normalna) Nirvanesque Light(mješovita) Nirvanesque Enriche (suhu i vrlo suhu kožu) Iz iste linije ima i krema za područje oko očiju. Nuxe kremu možete kupiti u svim bolje opremljenim ljekarnama po cijeni od 216,72.

*PR uzorak
Recezija je pisana iskreno,temeljen osobnog  iskustva korištenjem kreme u periodu od mjesec i pol dana

Osim kreme,želja mi je probat njihovo ulje i ostale proizvode. Koristite li Nuxe proivode i anti-age kreme? Ako da,koje?
xoxo,T

Broj komentara: 10:

  1. Drago mi je što je smanjila borice, to je uvijek lijepo čuti :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Nadam se da ces je imat prilike probati i uzivati u njoj kao i ja!

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Imas moje preporuke! nadam se da ces uzivati jednako koliko i ja!

      Izbriši
  4. Još uvijek mi ne treba ova krema :D ali sam si zapikirala par drugih!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Određeni tipovi krema dolaze sa godinama. Vjerujem da ti ova krema još ne treba ali dobro juje imati na umu kad udes u klub 30+ ;) drago mi je da sebi nađes ono sto ti najvise odgovara

      Izbriši
  5. za nekoliko godina pa bih i ja mogla da pocnem da je koristim. mada obzirom na to koliko se borica vec nakupilo u samo 23, mogla bih i odmah da pocnem da je koristim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ti si nam pupoljak! Za tvoje godine je vazna dobra hidratacija,kako u kremi tako i unosom tekučine. Što više vode konzumiras,koza ti je glađa,hidratatnija a i borice će se smanjit. :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.