četvrtak, 14. kolovoza 2014.

Aussie Miracle Moist, Recharge, Reconstructor

Prije nešto više od mjesec dana na kućnu adresu su mi došli Aussie proizvodi. Ovo nije moj prvi susret sa ovom linijom, o istoj sam već pisala lani, no kako sam iste proizvode ponovo koristila a među njima je i novi  balzam u spreju bez ispiranja, vrijeme je da vam prenesem svoje dojmove.


                                             

Miracle Moist šampon dolazi u bočici od čvrste plastike i čepa koji se otvara pritiskom na klik. Šampon je guste teksture, zlatno-žute boje te mirisom podjeća na čunga-lunga žvake. Kosu odlično opere.

                        
                                                  


Reconstructor balzam za dubinsku njegu dolazi u bočici od čvrste plastike, okrenut prema dolje kako i stoje balzami. Na sebi ima zaštitnu foliju kosa se makne te se maska bez problema istine.

                               
                                                
                                         

Maska je guste tekture, mirisom i bojom podsjeća na marelicu. Na kosi bi je držala minutu, ne duže jer mi više od toga nije bilo potreba. Nakon potrebe maske kosa je mekana i nahranjena te se lijepo da raščešljati.

Sastav: AQUA, CETYL ALCOHOL, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, STEARYL ALCOHOL, QUANTERIUM-18, BIS-AMINOPROPYL DIMETHICONE, BENZYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL, HYDROXYPROPYL GUAR, OLEY ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PARFUM, CITRIC ACID, POLYSORBATHE 60, EDTA, PROPYLENE GLYCOL, MAGNESIUM NITRATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUCE, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CL 19140, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, METHYLCHLOROISOTHAZOLINONE, MAGNEZIUM CHLORIDE, CL 17200, METHYLISOTHIAZOLINONE, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ASORBIC ACID, SODIUM SULFITE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE 

Miracle Recharge je regenerator u spreju bez ispiranja. Kao i ostali Aussie proizvodi, dolazi u bočici od čvrste plastike sa pumpicom.
                              

                                             




Regenerator u spreju sam koristila na kraju nakon korištenja maske. Ono što me zasmetalo kod regeneratora je miris alkohola koji se osjeti i koji je odmah po sastavu na drugome mjestu. Regeneraor se nanosi bez problema, mlaz je kratak i ravnomjeran tako da nema nikakvih kapanja i raspršivanja proizvoda mimo pakovanja. Moja kosa je normalna,  duga, dužinom do pola leđa. Bojana je prije 5 mjeseci te ne zahtjeva dodatnu njegu. Svi Aussie proizvodi koje sam do sada imala prilike probati mi odgovaraju za kosu te jedino što mi smeta je alkohol u regeneratoru koji se osjeti.

Sastav: AQUA, ALCOHOL DENAT, PVP, QUATERIUM-80, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CETYL ALCOHOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, METHYLPARABEN, PATHENOL, PARFUM, PROPYLPARABEN, LIMONELE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPINAL, HEXYL CINNAMAL, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE

Na korištenje je došla i četka za kosu koja dizajnom podjeća na Tangle Tezzer. Ne posjedujem Tangle Tezzer, Macadamiu četku ni novu koju ima naći u Bipi tako da četke nemogu usporediti za sada. Ovo je moja prva ovakva četka za kosu nakon korištenja klasičnih. Nisam bila sigurna kako će mi češljati kosu pa sam prvo koristila svoju staru zatim ovu. No brzo sam se uvjerila kako me nije trebao biti strah da četka neće odraditi svoj posao kako treba. Kako mi je nestalo regeneratora i maske za kosu, nakon šamponiranja sam imala jedino regenerator u spreju te sam četki dala priliku da se pokaže u ovakvoj situaciji. Malo čupanja i razgropavanja kose, četka je solidno odradila svoj posao. Ne grebe prilikom češljanja, kosu dobro raščešlja, te dobro stoji u ruci.


                                 
    

Aussie šamponi su 49,90 dok su regeneretori i maske  59,90. Četku do sada nisam nigdje vidjela u prodaji i neznam cijenu ali čim je nađem ili saznam informaciju, post će biti editiran.

Koristite li Aussie proizvode, imate li koju od navedenih četki za kosu? Ako da koju i kakva vam je?

*PR proizvod poslan u svrhu recenzije od strane Abrakadabra. Recenzija je napisana iskreno na temelju osobnog iskustva.

Broj komentara: 10:

  1. Imam ovaj regenerator u spreju i istina za alkohol, ali mi zato ostavlja super miris u kosi kasnije, kao one starinske zvakace gume :D ostalo nisam probala, ali bas me zanima sada nakon recenzije!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije ni meni regenerator u sperju loš koliko mi regenerator smeta :( Nadam se da ćeš probati i ostale Aussie proizvode :)

      Izbriši
  2. Ja tek počinjem koristiti ovu liniju, nisam htjela miješati šamponel. Baš me zanimaju rezultati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam isto samo njihovu liniju koristila, kasnije sam nastavila sa uobičajenim šamoponima. Nadam se da će ti Aussie odgovarati

      Izbriši
  3. nisam probala ništa od njih, jer nalazim na različite recenzije i dojmove, a nisu skroz skroz povoljni obzirom da se radi o preparatima za kosu :D
    četka mi izgleda baš fora, super što su vam i nju ubacili :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. istina, skuplji su od ostalih brendova koje imamo na raspolaganju

      Izbriši
  4. nisam probala, no s obzirom na recenzije čini mi se da ni ne trebam žuriti ;)
    ali zato volim ove čepove na pritisak :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bitno je da svako od nas ima ono što odgovara njegovom tipu kose, kože, lica.... :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.