četvrtak, 28. kolovoza 2014.

Biobaza noćni tretman 3u1

Prije nešto višeod 2 mjeseca počela sam sa korištenjem Biobazinih proizvoda za celulit. Koristila sam noćnu kremu 3u1 i masku od zelene gline. Anticelulitna krema dolazi u tubi meke plastike sa čvrstim čepom na otvaranje. Otvor je dovoljno velik da kroz njega izađe dovoljna količina proizvoda. Krema je bijele boje, lagane teksture koja se dobro razmazuje i upija u kožu ne čineći je ljepljivom.

                        
          
                                 
                              

Kod kreme mi se nije svidio miris cimeta koji je prisutan u kremi. Kremu sam koristila samo na večer, prije spavanja i samo na području bedara. Koža je zaglađena a da li se smanjio opseg, to nemogu potvrditi jer nisam mjerila kritičnu zonu prije i poslje korištenja. S obzirom da se u kremi nalazi i kofein na koji sam alergična, neželjenih reakcija nisam imala. Krema se ne preporučuje osobama slabog krvožilnog sustava (kapilara i vena) te može izazvati blago crvenilo i iritaciju kože.

S obzirom da anticelulitne kreme koristim od prije ljeta, mogu reći da mi se celulit smanjio ali ne i nestao. Isto tako, svakodnevno se dosta krećem i plivam te vjerujem kako mi je kretanje, plivanje i prehrana te dovoljan unos vode pomogao kod smanjenja pojave celulita.

Sastojci: AQUA, PEG-10, OLME GLYCERIDES CETEARYL ISONONANOATE, (and) CETEARETH-20 (and) CETEARYL ALCOHOL (and) GLYCERYL STEARATE (and) GLYCERIN (and) CETEARETH-12 (and) CETYL PALMITATE, PROPYLEN GLYCOL, CINNAMOMUM ZEYLANICUM LEAF OIL, OLEA EUROPEA LEAF EXTRACT, PIPPER NIGRUM FRUIT OIL, CAFFEINE, SODIUM HYDROXIDE, CARBOMER,CAPRYLYL GLYCOL, CITRUS RETICULATA PEEL OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL, MENTHA PIPERITA OIL, LIMONELE, CITRAL, LINALOOL, GERANIOL.

Krema sadrži 150ml a cijena je 59,90kn. Rok trajanja 12 mjeseci od otvaranja.

                               

                                  


Maska dolazi u čvrstoj, okrugloj teglici. Na sebi ima dodatnu plastiku koja se ukloni prije otvaranja što je veliki plus jer tako znate da masku nije otvarao nitko prije vas. Maska je sive boje, srednje gustoće. Nanosi  se u debljem sloju koja su zahvaćena celulitom te se ostavi 30 minuta da se osuši. Kada se maska nanese, daje koži osvježavajući efekt, kao da ste po koži prošli kockom leda. Ugodnog je i svježeg mirisa. Prilikom sušenja maska postaje svjetlija te kad se osuši počinje polako pucati. Ispire se bez problema pod mlakom vodom. Koža je zaglađena, osvježena i mekana. Nakon maske bi stavila anticelulitnu kremu za još bolji učinak i djelovanja na celulit. Masku sam koristila prema potrebi, ne tako često kao što stoji na pakovanju tako da masku još imam. Nakon upotrebe dobro zatvorite poklopac kako se maska nebi počela sušiti i kvariti.

                               

Sastojci: SOLUM FULLONUM, AQUA, GLYCERIN, ZINGIBER OFFICINALE EXTRACT, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, TRITICUM VULGARE GERM OIL, MARIS SAL, CAPRYLYL GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, CAFFEINE.

Maska dolazu u pakovanju od 400g a cijena je 69,90kn. Rok upotrebe je 12 mjeseci od otvaranja. Biobaza proizvode možete naći u Dm-a, Kozmo i Bipa prodavaonicama.

*PR uzorak. Recenzija je napisana iskreno na temelju vlastitog iskustva i korištenjem istih na veći period korištenja.

Jeste li probali Biobazine proizvode? Što bi mi preporučili? 

2 komentara:

  1. mi nemamo biobaza proizvode.. ja bas bas volim miris cimeta :) nemam bas celulita tako da iz toga razloga samo ne bih probala ove proizvode..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam bila sigurna da li imate biobazu ili ne. meni je cimet ok, ali ovde se bas dosta osjeti

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.