utorak, 12. kolovoza 2014.

L'oreal mega volume miss manga maskara

Bok šminkoljupci! Danas vam donosim recenziju maskare koju koristim već mjesecima a riječ je o Miss Manga maskari. Miss Manga maskara dolazi u lijepom i elegantnom pakovanju ružičasto-crne boje. Četkica lijepo stoji u ruci, te lijepo prijanja uz trepavice.

                              
                                                

Četkica malo podjeća na bor jer od početka je šira te se sužava pri kraju. Također ima i pomični zglob koji je potpuno nepotreban. Od početka se nisam baš slagala sa maskarom, bila mi je previše mokra i imala sam osjećaj da prvi put koristim maskaru. Nakon što sam je ostavila neko vrijeme da 'odstoji' tekstura maskare mi je više odgovarala nego kad sam je tek otvorila.

Moje trepavice su prirodno duge, guste te uvijene tako da mi malo koja maskara ne odgovara.

     

   Trepavice sa miss manga maskarom:

   
    
    
    
    
 Sa maskarom sam dobila na duljini i volumenu trepavica. Prilikom korištenja nije mi radila nikakve iritacije tako da vjerujem da bi osobama sa osjetljivim očima odgovarala.
Maskara nije vodootporna, bez problema je možete ukloniti sa mlijekom za skidanje makeup-a, a nakon toga sve još jednom proći sa malo miceralne, ili kako već skidate okoloočni makeup.

Maskara sadrži 8,5ml a rok je 6 mjeseci od otvaranja. Cijena je 70kn  u DM-a, u Mullera bude na akciji po 59,90. Što se tiće drogerijskih brendova L'oreal vodi po pitanju maskara mada se ne vraćam istoj jer uvijek volim isprobavati nove maskare.

Jeste li probali Miss Manga maskaru? Koje maskare vi koristite, kojoj se uvijek iznova vraćate?

*PR proizvod. Recenzija je pisana iskreno na temelju osobnog iskustva

Broj komentara: 13:

  1. Nisam probala ovu maskaru! Trenutno koristim L`Oreal Volume Million Lashes, ok je. Meni su jako loše trepavice, tu ne pomaže nikakva maskara!
    Fotke su ti super! Trepavice su ti ludilo i bez maskare!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istu sam maskaru koristila i pisala o njoj. Da, slazem se tko ima male i rijetke trepavice tada nemoze dobit volumen ili duljinu koju obečavaju reklame :(

      Izbriši
  2. Evo još jedne noćne ptice :D Tino, zbilja imaš divne trepke! Moje su se počele oporavljati unazad godinu dana, otkad sam u potpunosti izbacila maramice za skidanje šminke (trljanje i potezanje, jel). A odnedavno imam politiku da za maskaru ne dam više od 40 kn (donedavno sam tu politiku imala s lakovima za nokte, pa sam je promijenila, tako da - sve je relativno, čak i moje "politike"). Otkad su prestali proizvoditi moju najdražu maskaru IKAD (Maybelline, tamnoplava sedefasta tubica, ne sjećam se naziva, bilo je to prije više od 5 godina...) tražim savršenu maskaru (a da nije Illamasqua, jer ne dam 160 kn za maskaru iako je savršena). Obzirom da ne nalazim na ništa slično, počela sam kupovati Essence maskare (po mogućnosti na sniženjima) i isprobavati ih redom. Za sada moja politika drži vodu, i trošim nekakvu za 9,90 kn koja i više nego dobro odrađuje svoj posao :D Tako da ću ovu vjerovatno preskočiti, uglavnom zbog cijene, iako se čini solidnom. Koristila sam svojevremeno L'Orealove maskare, i nisu bile loše, al radije ću pare spiskat na ruževe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve mi je jasno, maskare znaju bit skue, cijeneim idu i do 100kn. Meni mama koristi Essence, ja sam prije probala i Catrice a ostale maskare sam kupila eto, malo na akciji a nesto i po regularnoj cijeni jer sam mogla.

      Izbriši
  3. Još ju nisam isprobala, ali mislim da ću uskoro. Super izgleda na tvojim trepavicama.

    OdgovoriIzbriši
  4. imaš lijepe trepavice i tebi daje baš neki lijep, manga efekt ..
    šteta što kod mene nije tako, nisam baš s njom zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam ostala isto iznenađena kad sam je tek počela koristit kako mi trepavice super izgledaju. Za trepavice sam zahvalna Majki prirodi ali i genetici :)

      Izbriši
  5. ti vec imas super trepavice i bez maskare! :) moje su kratke i banana tako da cu preskocit ovu maskaru jer pretpostavljam da na meni ne bi imala neki efekt :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga! Zaista je tesko reći kako bi se maskara ponašala na osobama koje imaju male i kratke trepavice jer meni koja imam duge malo koja maskara ne odgovara

      Izbriši
  6. Kada gledam ovu maskaru na tvojim i mojim trepavicama, ne mogu vjerovati da je riječ o istoj maskari :D Predivno izgleda na tvojim trepavicama i imaš predivne trepke, a meni Manga ne odgovara.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga. Ja bih bila najsretnija kada bi svi imali duge i guste trepavice i kad bi maskara svima odgovarala. No znamo da to nažalost nije moguće :/

      Izbriši
  7. lako tebi s takvim trepuškama :D
    maskaru još nisam probala, čeka svoj red ;)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.