petak, 22. kolovoza 2014.

New in #20

Bok šmikoljupci! Evo nas u još jednom new in postu. Kupovalo se od svega po malo, najviše na akcijama u Dm-a kada se za kupnju jednog gela drugi dobivao gratis. Kozmo srijedu nisam mogla zaobić, tako da ima i malo dekorative :)

                                        

Prošli mjesec u DM-a je bila akcija Marseiliais gelova sa tuširanje. Kupnjom jednog, drugi je bio besplatan i to sa mirisom vanilije. Prije par dana sam vidila ponovo ovu akciju ali nisam sigurna do kad traje pa provjerite.

   
Također uzela sam i ova dva losiona za tijelo jer sam ostala bez, oba su me došla oko 20kn i svakako se mislim vartiti po još i napravit si zalihe za zimu a planiram uzeti i onaj od pistacija i badema.

           
DM je ponovo imao akciju sa gelovima za tuširanje tako da se kupnjom bilo kojeg dobivao gratis od shea buttera i vanilije. Ovog ste vidjeli u empty postu.

Od Paula's Choice na testiranje su došla ova dva proizvoda koje koristim skoro mjesec dana no za recenziju će proći još neko vrijeme.

  

Solvente nije baš moj naj naj izbor ali dobro dođe dok ne kupim Essence iako mi se ovaj odstranjivač nije pokazao najboljim. Jedva čekam da ga potrošim. Kaviar perlice su došle jo početkom godine ali na njih uvijek zaboravim pa sam ih tek sada stavila u new in. Bolje ikad nego nikad ;)

                   
Baleino mlijeko za tijeloje uzela mama za sebe da bi na kraju shvatila kako joj je pregusto :/

Balea vazelin je kupljen kako bi lakše očistila kožicu oko noktiju koju izneredim pogotovo kad ljevom lakiram desnu ruku :P

Essence moj najdraži odstranjivač <3

Essence lakovi koji su bili sniženi sa 16,90 na 9,90. Bio je još jedan boja fuksije međutim on se prodao :( Nadam se da ću ga naći u drugom DM-u ili Mulleru

Novi izlet do Dm-a i kupnja njihovog šampona.Šamponi im uopće nisu loši te u zadnje vrijeme njih kupujem.

Schauma moj najdraži regenerator nakon Pantena i Aussie maske za kosu.

Born Pretty Store tu sam naručila naljepice za nokte i pločicu za pečatiranje. Poslano 2 dana nakon kupovine, tek treći dan  su poslali obavjest na mail i poštarina je plaćena 3$. Došlo je za cca 10 dana.

  
Mullerove blazinice 120 komada za manje od 7 kn, više nego odlična kupovina.

Balein odstanjivač kupljen ponovo, ovo je vjerovatno 4. bočica po redu.

  
Kozmo srijedu nisam preskočila već sam sa mamom i sestrom krenula u pravi ženski shopping te sam uzela 4 laka  a kako pod umjetnim svjetlom nisam vidjela da sam uzela iste boje,jedan rozi ide sestri, bijeli mami a ostali meni. Essence maskara i Eveline ruž isto idu mami :)

To bi bilo sve za ovaj post, neki proizvodi su već potrošeni, neki se koriste dok Depend lakovi još čekaju svoj red ali mislim da ćete ih uskoro vidjeti u jednoj od manikura koje slijede na blogu :)

Što ste vi kupili od kozmetike?

Broj komentara: 13:

  1. Jako lijepa kupovina. I ja sam kupila LPM gelove pa sam dobila vaniliju gratis. Ovo balea mlijeko me baš zanimalo, ali dobro da si napisala da je gusto pa ga preskačem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mlijeko nisam probala ja već mama. od gelova sam probala jedino ovaj sa vanilijom

      Izbriši
  2. Nakupovala si se! Meni je Balea odstranjivač odličan!

    OdgovoriIzbriši
  3. Lijepo si se ponovila, kako ti se dopadaju ove Petit Marsellais tusiralice? Ja sam imala zeleni sa bademom i bio mi je jako lijep, slican Dove kremastim tusiralicama. I meni je Solvente skidac laka u upotrebi samo ako nemam druge :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nove tuširalice nisam probala osim ove sa vanilijom konačan sud ću dati kada ih probam 2-3

      Izbriši
  4. A vidi lakovaaa :D skupi se toga malo po malo, ja moj new in odgađam i odgađam, na kraju se nikome neće dat čitat koliko se toga nakupilo... I ja sam kupila LPM na akciji, i moram priznati da su mi bezveze... jedini mi je simpatičan (zbog mirisa) ovaj koji Selma spominje, a ostali su mi meh, čak pomalo isušuju i mislim da su me totalno izgubili i da se vraćam Palmoliveu od badema <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja odgađam jer mi se čini malo toga za new in a onda se skupi. bar slikajem dio po dio i onda dio toga potrošim i prije objave :)

      Izbriši
  5. LPM gelove za tuširanje obožavam! Upravo sam potrošila ovaj od cvijeta naranče i zasad mi je najdraži, iako mi nije daleko niti onaj u crvenom pakiranju od pamuka i maka :) Ovaj od vanilije ću predkočiti, kao i badem, a sljedeći na listi mi je onaj "morski" plavi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovaj od naranče čuvam kad vaniliju potrošim, a ostale planiram također kupit

      Izbriši
  6. Lijepi su lakići :) Od LPM gelova sam imala samo vaniliju, ali kanim nabaviti još neki jer mi se ova jaaako svidjela. Baš sam bila na moru i moram priznati da sam se uspješno suzdržala od kupovanja kozmetike :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. gelovi predivno mirišu :) želja mi ih je nabaviti još.

      Izbriši
  7. ja se trudim biti dobra pa malo kupujem... ok, nije da baš svaki put uspijem izići iz drogerija praznih ruku ;)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.