četvrtak, 14. kolovoza 2014.

Wet n Wild lak za nokte Black Creme

Prije nepuna dva mjeseca, kada mi je na kućnu adresu stigao Wet n Wild paketić, bila sam presretna što je u njemu bio i crni lak za nokte o kojemu ću vam danas pisati. Lak sam nosila dovoljno dugo, probala sa bazama i bez njih, napravila par manikura te je došlo vrijeme da napišem svoje mišljenje.

Lak dolazi u staklenoj bočici crne boje, četvrtastog oblika. Čep je sive mat boje. Četkica je duga, uska te lijepo nanosi lak. Lak je kremaste teksture, lako se nanosi i brzo se suši.

                                         
                                               

Pigmentacija je odlična, lak koji ostane na četkici kad odtranim višak je dovoljan za prekrivanje nokta i nestavara praznine na noktu kao što mi se znalo događati sa ostalim lakovima. Na noktima bez baze traje 3 dana do prvih oštećenja, sa bazom koji dan duže. Sjaj koji ima polako se gubi te lak s vremenom više postaje mat. Lak je sklon manjim ogrebotinama koje ćete primejtit samo vi, ali i manjim oštećenjima. Lak sa nadlakom traje i tjedan dana na mojim noktima a tada sam ga već bila skinula te sam radila manikuru u kombinaciji sa kavijar perlicama i glitterima.

                               Prvi dan sa Eveline bazom                 

                                Lak u kombinaciji sa Flormar glitter lakom
                               

                                 Kavijar manikura
                              

Lak ću sigurno još puno puta koristiti za nail art i nedjeljne manikure jer su mi tamni lakovi baza za sve šta mislim radit a među njima  je najčešće crni lak. Za zimu imam nekoliko ideja za manikure tako da ćete ga još vidjeti na blogu. Lak sadrži 12.7 ml a cijena mu je 14,90kn. Možete ga kupiti u DM-a koji drže Wet n Wild proizvode te u nekoliko Accessories dućana. Popis dućana imate na ovom linku.

Jeste li probali Wet n Wild proizvode?

*PR proizvod. Recenzija je pisana iskreno na temelju osobnog iskustva

                         
                       

                             

Broj komentara: 8:

  1. Baš mi se sviđa ova kombinacija sa glitterom :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Probala sam dosta WnW proizvoda i zadovoljna sam s njima. Čitajući ovu recenziju zaključila sam da ni ja nemam ni jedan crni lak, što moram pod hitno promijeniti :D Kavijar manikura mi je za deset :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja volim crne lakove, imam i Flormarov ali saa njim nisam zadovoljna koliko sa ovim :) drago mi je da ti se sviđa manikura

      Izbriši
  3. jedan sloj? ako je, svaka čast, treba i meni :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ono što bi ostalo na četkici nakon što bi odstranila višak bilo bi mi dovoljno da pokrijem pločicu nokta. da, znala sam nosit samo jedan sloj na noktima

      Izbriši
  4. odlična recenzija i divne manikure. ova s glitterom predobro izgleda, ali sve su mi super!

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.