subota, 24. siječnja 2015.

Enchanted fairy manicure - review water decals -

Bok drage moje! Danas vam donosim još jednu manikuru koja mi je jedna od dražih a vjerovatno i najfotogeničnijih jer sam ispucala 169 slika od čega sam izbrisala oko 87. Ostalo su sve slike između kojih sam se jedva odlučila za par koje će biti u postu. Riječ je o vodenim naljepnicama s motivima ruža, vila, ključeva, čarobnog praha i sl.

                               
                                         

Odlučila sam se samo za vile i čaroban prah a najviše me bilo strah da se na malo tamnijem laku neće vidjeti i doći do izražaja. Nakon što sam odabrala motive, na nokte sam stavila Eveline maximum growth a nakon njega Essence Enchanted fairy iz stare Essence  linije. S manikurom na prstu do malog nisam bila pretjerano zadovoljna pa sam je ponovila što će te i primjetiti  na slikama. U koliko se dogodi da se naljepnica malo zgužva samo je stavite u posudu s vodom da se poravna i nakon toga s njom direkt na nokat ;) Manikuru sam zaštitila s Essence nadlakom.


Zadnja je napravljena s blicem 


U koliko su vam se svidjele naljepnice možete ih naći ovde pod kodom HOT-080 a dolaze u tri različite boje. Za ostale ne sumnjam da će se također naći u mojoj kolekciji. Nadam se da vam se manikura sviđa :)
    *PR sample                                                                                                                                              

Broj komentara: 10:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.