petak, 13. ožujka 2015.

Beauty Sweeties slatkiši ~ recenzija ~

Beauty  Sweeties je novi, strani  bernd  slatkiša  odnedavno dostupan i kod nas. I to ne običnih slatkiša na koje smo navikli u svakodnevnici. Ono po čemu se Beauty  Sweeties razlikuju su to što su njihovi bomboni prirodni, veganski, bez umjetnih bojila, aroma. Dolaze u više vrsta a ja sam na testiranje dobila slatkiše od manga, šipka i grejfruta :)

                            

Prve koje sam probala su praline s okusom manga. Bomboni su ugodnog kremastog okusa, s čokoladom, mangom, jogurt-kremom te sadrže konezim q10 te aloe veru. Bomboni su slatki, ali ne preslatki. Izgledom i okusom podjećaju na praline.


       


Bomboni od nara su gumeni, ne pretvrdi ni premekani. Okus im je ugodan, voćan, malo slatko-kiselkast ali ta slatko-kiselost se osjeti tek na kraju, te dolaze u obliku srca. Bomboni su okusa šipka, s aloe verom, koenzinom q10, vitaminom E.

 

Bomboni od crvenog grejpa dolaze u obliku zvijezdica. Okusom podsjećaju na žele bombone te su malo slađi od prethodnih. Nešto su tanji ali i mekaniji. Imaju lagano slatko-kiselkasti okus. U sebi osim crvenog grejpa sadrže koenzim q10, aloe veru te biotin. Veganski su tako da ih mogu konzumirati vegani i vegetarijanci.

        

Ono što mi se posebno svidjelo kod svih bombona je to što nema umjetnog sladila, umjetnih boja te sami bomboni nisu ni pretvrdi ni previše slatki kao što je slučaj sa klasičnim slatkišima. Također sadrže i manje masnoća i kalorija od standarnih. Zbog prirodnog sastava ovi bomboni imaju kraći rok trajanja, s obzirom na to kako su ukusni, vjerujem da će nestati brzinom svjetlosti a vi ćete u živati u potpuno dugačijim slatkišima. Bomboni sa zvjezicama se brže pojedu i sažvaću tako da ih i mališani mogu jesti te vjerujem da će se ovi bomboni i njima svidjeti :) Beauty and Sweeties slatkiše možete naći u Muller prodavaonicama, na drugim  mjestima ih nisam primjetila.
Moji favoriti su bomboni od manga te šipka. No mene sladokusca nije teško zadovoljiti, bitno je da je slatko-slatko! Proizvodi se mogu naći u Muller prodavaonicama i ljekarnama.

Sviđa li vam se ovakav tip recenzija? Jeste li probali Beauy  Sweetes slatkiše? Ako niste, hoće te li?

Beauty Sweet možete naći na facebooku na ovom linku 

*PR uzorak. Recenzija je napisana iskreno bez utjecaja drugih osoba s velikim uživanjem u slakišima :)

     

Broj komentara: 8:

  1. Nisam do sad cula za ovaj brend, gde ima da se nabavi? :D Najvise su me privukle gumene bombone. Svidja mi se to sto ne sadrze vestacke sastojke koji su vecinom stetni. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pogledaj u Mullera i ljekarnama. I meni se isto sviđa sto su prirodnog a ne umjetnog okusa :)

      Izbriši
  2. Nisam ih videla do sada, verovatno ih ima u Dm-u. Probala bih ove sa ukusom manga, izgledaju mi najlepse. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ne nađeš u dm-a pogledaj u ljekrani, mozda ih tamo prije nađeš :)

      Izbriši
  3. baš ću pogledati prvom prilikom kad budem u mullera :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Uuuuu moram probat ove zvjezdice :D Znaš li koja im je cijena?

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.