četvrtak, 26. ožujka 2015.

New in #2

Bok šminkoljupci! Evo još jednog new in posta. Proizvodi su se kupovali i skupljali od početka veljače, ima svega po malo, pa idemo redom :D


                         

U Sapuneriji Rustika sam kupila sapun od meda dok sam ovaj okrugli dobila na dar. Kako mi je na povratku kući iscurio dio napravljenog sapuna za utjehu sam dobila ovaj veći sivi od ugljena i meda.

   

Na kućnu adresu stigli su i Apivita proizvodi od kojih često koristim masku, labelo, a od maski sam probala zlatnu od meda. Uskoro će na red doći i od naranče a ostale nakon nje :)

    

Na Dr.Hauschka eventu smo dobili goodie bag, s puderom sam zadovoljna a o ostalim proizvodima više u recenziji.

   

Od Born pretty store-a je došlo svega lijepoga, najviše sam koristila kistove i napravila sam nekoliko manikura a recenzija će biti čim me spisateljska blokada popusti :/

    

Mila sa bloga Glee Tree me iznenadila paketićem u kojem je osim lakova stavila i ostale dekorativne proizvode. Draga, hvala ti još jednom :*

     

Prošli mjesec je bio u znaku lakova, prvi sam ja kupila, drugi dobila od sestre i mame a svi ostali pripadaju sestri. I baš je me iznenadila narančastim kad mi  je njen još draži mada na slici izgleda svjetliji nego što jest.

    

Osim lakova tu su i Cotton Dream blazinice te Garnier regenerator koji me na prvo korištenje skoro odbio zbog mirisa lavande a  sada ga koristim bez problema :)

   


Od Avona sam naručila sunčanu zemlju u perlama koju moja mama koristi godinama a uzela sam i kremu za lice s mirisom kakao maslaca.

  

Iz linije naturals posebno su mi dragi losioni, ovaj još nisam imala tako da se veselim korištenju. Tu je i nova maskara koju još nisam imala prilike probati.

                                    
Nestašica šampona, kao i moje iscrpljene zalihe znači kupi što god želiš samo da kosu operem! I ranije sam koristila Niveine proizvode s kojima sam zadovoljna. Muller blazinice, kojima se uvijek iznova vračam.

                                                

Kako za šampon tako i za aceton vrijedi pravilo, uzmi šta  god samo da mogu skiniti lak. Ovaj bijeli odstranjivač zaudara, uopće mi se ne sviđa ali koristim ga samo da ga potrošim, nema do Essence i Avea :)

   

Od Mile sam saznala za lakove iz Kik-a tako da je ovaj crni lak ujedno i prvi koji sam kupila a koji ste mogli vidjeti u ovom postu i nedjeljnoj manikuri.

Essence nadlak protecting base coat je nov i kao nadlak  mi je ok, dok mi je sealing pri samom kraju te se ponaša kao rastegnuta žvaka :( No kad sealing potrošim do kraja samo ću zamjeniti četkice jer me kod novog nadlaka dopala nešto slabija i rijeđa četkica te ću nju koristit samo za peel off bazu.

Wellnes & care je krema za tijelo koju sam dobila besplatno još u ponedjeljak jer sam bila na besplatnom pregledu povodom dana zdravlja a kremu još nisam probala.

To bi bilo sve za ovaj post! Što ste vi kupili te imamo li što zajedničko?

Broj komentara: 14:

  1. Imamo zajedničke bronzane perle,avon cherry losion sam nedavno potrošila,odličan je,imam čini mi se onaj rapsodi lak sivi istu nijansu ili je slična,ne znam :D iiii kupila sam Garnier regenerator s medom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, drago mi je za zajedničke proizvode :)

      Izbriši
  2. Aveo aceton od badema je uvijek u mojoj postavi :). Garnier regenerator jako lijepo izgleda, nisam već dugo koristila njihove proizvode za kosu. A Apivita mazalica za usne od meda je evo upravo kraj mene, obožavam <3.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aveo je odličan za pločice od pečatiranja, Garnier mi je ok, a Apivita mi je super, i labelom sam zadovoljna

      Izbriši
  3. Meni su oni kamenčići vrhhhh! :D Eto od svega me bling spopa i ja gotova hahah :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znam :D ma meni su svi bps proizvodi super mozda više water decals :)

      Izbriši
  4. Koristila sam Avon kremu za telo sa kakao maslacem, miris je fantastican, obozavam ga. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, ima za lice i tijelo, skoro da nema neke velike razlike među njima

      Izbriši
  5. Predivan new in! :) Apivita proizvodi i sapunčići djeluju fantastično! Baš me zanima kakve će biti recenzije :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iako sapune koristim više od mjesec dana, mogu reći da mi je od ugljena ok i radi malo grublji piling a maska mi je odlična, bas pogođena za kosu. Više u recenzijama ;)

      Izbriši
  6. Mene zanima ova Avon maskara,sad još dok sam pročitala u komentarima da ti je odlična. Hm,hm moj novčanik već pati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zanima i mene maskara ali je još nisam probala

      Izbriši
  7. apivita i sapuni super izgledaju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, zanimljivi su ali su mi super, više u recenzijama ;)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.