ponedjeljak, 18. siječnja 2016.

Born pretty store ukrasi za nokte

Bok šminkoljupci! Danas sam vam pripremila recenziju ukrasa za nokte koje ste mogli vidjeti u Božićnoj i narančastoj manikuri. Pred kraj godine od Born pretty store-a na kućnu adresu s+došli su mi ukrasi za nokte.

                                      

Ukrasi za nokte dolaze u plastičnom kolu bijele boje i prozirnog poklopca. Pokloac se lako otvara a unutar njega se nalazi dvanaest različitih ukrasa za nokte. Ukrasi su napravljeni od akrila i veličine su 3mm. Ukrasi su razni: zvijezdice, srca, cvjetići, leptiri, kockice, suze i sl. Ukrasi se lako koriste a ja ih prije manikure istrese van i tada ih olovkom s voskom lovim i namještam na nokat.

  

Ukrase sam stvaljala preko laka te bi ih naknadno zaštitila s nadlakom. Na desnoj ruci su mi prije ispali već prvi dan jer ih nisam malo ječe pritisnula sam nokat. Kod druge manikure sam ih lijepo poslagala, i dok je lak ili nadlak još mokar imate malo vremena dok sve namjestite kako želite, u suprotnome ćete pokvariti manikuru. U drugoj manikuri ukrasi su  mi trajali sve do samog uklanjanja laka, nije ih problem skinuti, potrebno je mrvicu jače pritisnuti blazinicu na nokakt i čim se lak počme uklanjati tada će se i ukrasi početi skidati, čim aceton dođe do ukrasa. Ukrase je najbolje stavljati kad stavite nadlak jer ako ih stavite prije tada će se nadlak primiti i preko ukrasa te neće izgledati lijepo osim ako vas takve stvari ne smetaju. S ovim ukrasima sam naravila i dvoje manikure koje ste već ranije vidjeli.

      

   

   

U koliko su vam se svidjeli ukrasi za nokte u kolu, možete ih naći ovdje pod nazivom 250pcs-colorful-studs-rhinestone-different shape. Cijena ovih ukrasa je $3.91. Prilikom kupovine možete koristiti moj kod za popust BBTK31 koji vam donosi -10% popusta i koji ne vrijedi za već snižene artikle.


*PR sample

4 komentara:

  1. Ja nesto nisam odusevljena ukrasima, vise volim da to bude jednostavno i klasicno. Lepo mi izglea na drugom, ali na sebi..Nikako :D <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni nekako ljepse izgleda kada su ukrasi samo na jednom noktu :)
    Novi post na: http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/avon-ultra-beauty-lip-stylo.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam što želiš reći, meni je s druge strane draže kad su ukrasi na gotovo svim noktima. Svatko ima drugačiji ukus, zar ne? Hvala na posjeti :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.