ponedjeljak, 1. veljače 2016.

Favorites of January

Bok dragi moji! Evo nas u prvim ovogodišnjim favoritima. Ja sam kroz cijeli prošli mjesec uživala jer nije bilo razloga za suprotno. Od pobjede na jednom darivanju, suradnji, slavlja dvaju rođendana mojih ukućana, pa nadalje. Nadam se da će se veljača nastaviti u tom tonu, danas je dobro počela, još kad bi znala da ću proći na jednom natječaju za posao, gdje ćeš bolji početak godine? O ovomjesečim favoritima ste čitali kroz recenzije koje sam pisala ranijih dana pa ću vas malo podsjetiti na njih.

                               

Olival miceralna je po otvaranju iala izražen miris smislja. Sada ga osjećam no ne tako kao u početku. Koristim je ujutro i navečer nakon čišćenja lica i dovoljno ju je malo staviti na blaznicu da pokupi nečistoće koje se nisu uklonile pjenom.

Afroditina pjena za čišćenje lica mi je jedna od boljih pjenica koje sam probala, polako se nazire njen kraj pa se nadam da će u jednoj od idućih kupovina pronaći put do moje košare . Više o pjenici imate recenziju ovdje.

Olival dnevna  krema od smilja mi je dobra, stoput mi je draža od noćne koja se kod mene teže upija i masti pa sam ujutro sva masna od nje. Nadam se da će pored dnevne i regeneartivna biti jednako dobra.

     

Tinktura šampomn od čička je jedan od boljih šampona koji mi kosu drži čistom dugo vremena. Iako je došao do kraja sve me strah kako će mi kosa izgledati i koliko ću je često prati kad ovaj šampon potrošin. Više o šamponu imate ovdje.

Afrodita uljni serum 10u1 je odličan drogerijski serum za kosu. Iako mi je kosa u dobrom stanju bez ispucalih vrhova ili suhoće, vidjet ću kakav će biti ukoliko odlučim kosu kemijski tretirati. Recenziju imate ovdje.

Olival čarobno mlijeko s razlogom nosi ovaj naziv. Lagane, mliječne teksture, kožu ostavlja mekom i nahranjenom. Mlijeko je došlo do kraja i zbilja sam uživala u njegovom korištenju. Recenzija je ovdje.

       
 

Sleek i paleta Enchanted forest je prekrasna. Boje su predivne i odlično je pigmentirana. Kod nanosa pojedinih boja treba biti pažljiv pogotovo s tamnijim bojama poput Anastasie (četvrta donji red)  Boje imaju milijun varijacija, odlično se međusobno slažu tako da je ovo paleta pogodna svim bojama očiju. Uskoro će i recenzija da je možete kupiti dok je još dostupna.

Kako je vama prošao siječanj? Koji su vši favoriti?

4 komentara:

  1. Paleta je predivna, daj swatcheve cim prije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, paleta je bas divna. Uskoro će i recenzija :)

      Izbriši
  2. Olival <3 Čarobno mlijeko je baš čarobno, obožavam taj miris, čista elegancija :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.