nedjelja, 7. veljače 2016.

MMS: Violet manicure

Bok šminkoljupci! Ovu nedjelju na noktima nosimo usklađenu manikuru u ljubičastoj boji. Iskreno, nisam veliki ljubitelj iste. Volim svijetlije boje ljubičaste ovisno o boji i podtonovima koje lak ima u sebi. Iako sam za ovaj zadatak planirala nešto tamniji lak koji imam u svojoj kolekciji odlučila sam se za jedan koji ste već ranije vidjeli ovdje. Lak od tada nisam nosila, pa gleda on mene s police i gledam ja njega. I tad je odluka pala na ovaj krasni hrapavac bez puno razmišljanja. Tekstura mu je ostala ista, lijepo se da lakirati, tanji sloj se suši brzo dok deblji treba malo duže vrijeme.


                           
 
   

   

S obzirom da lak ima sitni srebreni shimmer u sebi tako sam odlučila staviti zakovice u srebrenoj boji koji bi taj shimmer još više istaknule. Drugih ideja nisam imala, pa je bilo sam lak ili koja zakovica i ništa više. Na nokte sam prije lakiranja stavila lak za jačanje noktiju, zatim diy peel off bazu i tek onda lak. Zakovice sam lovila prstima bez olovke i zbog toga nisu ravnomjerno poredane. I to bi ukratko bilo sve. Nakon ove manikure nokti idu by by, počeli su pucati dok mi je desna ruka tj. nokti na njoj različitih oblika i veličina dok sam ove preključer još oblikovala. Eto, brzo će ponovo narasti ovako dugi, ovo mi je najduži period da ih imam ovako duge. Manikuru da nisam napravila danas na  navečer, sutra (nedjelja) ne znam kad bi, i dok bi se odlučila i smislila šta i kako prošla bi me volja. Toliko od menee za ovaj post. Ne zaboravite pogledati manikure ostalih blogerica :)

Broj komentara: 11:

  1. imam rozi hrapavi lak :) ne znam da li je samo sa mojim lakom problem kod skidanja ili je i tvoj takav tako da mi se mrzi da ga lakiram :D Nokti su ti bas lijepi dopadaju mi se, steta sto idu na sjeckanje ali ce brzo porasti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja stavim diy peel off bazu i sa acetonom ga skinem i malo trljajući s nokta nestane ;)

      Izbriši
  2. Predivna boja, bas mi se dopada :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Mnogo mi se sviđa taj hrapavac.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hrapavac je predivan. :) Šteta zbog noktiju, ali narast će oni brzo. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovakvim hrapavima ni ne treba dodatno ukrašavanje. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. sviđa mi se manikura, jednostavne zakovice su sasvim dovoljan ukras :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.