subota, 6. veljače 2016.

Sleek blush by 3 Pink Lemonade

U prošlom postu sam vam pisala o mono Sleek rumenilu Rose Gold a danas će te čitati o prekrasnoj paleti u kojoj se nalaze tri rumenila. Za razliku od prethodnog rumenila, blush by 3 paleta dolazi u čvrstom kartonskom matiranom pakiranju unutar koje se nalazi paleta.


                             

Sleek ima crna, čvrsta matirana pakovanja paleta na kojima je vidljiva i najmanja mrvica, otisak prsta. Unutar palete nalaze se tri predivna rumenila i veliko ogledalo.

   

U paleti se nalaze dva rumenila u kamenu i jedan kremasti. Prvo i zadnje rumenilo u sebi sadržavaju sitan shimmer dok je kremasto rumenilo matt.

Pink Mint je predivna Barbie roza sa sitnim zlatnimm shimmerom. Predivno izgleda na licu, lako se blenda te bi svima svijetle puti lijepo pristajala. Na dodir je svilenkaste teksture te se lijepo nanosi i blenda kistovima za rumenilo.

   

Macaroon je tamnija i zagastija roza boja. Kremaste je teksture te se može lijepo blendati. Rumenilo sam probala nanositi i prstima, vjerujete bolje je s četkom kao što je bockalica zbog lakše kontrole i blendanja rumenila. Boja je jako lijepa te na licu izgleda zdravo, kao da ste dugo bilo na svježem zdraku ili se vratili sa treninga pa imate ono zdravo rumenilo u obrazima.

                 

Icing sugar je breskvasto roza boja sa zlatnim shimmerom. Kod nanošenja treba biti na oprezu jer je dosta pigmentirana te na osobama svijetle puti može izgledati pretjerano ukoliko se pažljivo ne nanese. U ljetnim i jesenskim danima naglasiti će preplanulu put a samim time na licu se neće jako isticati jer će te tada imati i malo boje. Pink mint i Icing sugar licu daju lijepi i zdravi sjaj pa vam highlighter gotovo i nije potreban, zato imajte ovo na umu.

                              

                                 

Sastav:
   

Paleta sadržava 17g što je velika količina rumenila koja će vam dugo trajati. Sama količina je 5,6 g  po rumenilu što je više od drogerijskih. Za cijenu od 99,95 kn koliko je cijena na Pink Pandi, Sleek je napravio odličan posao kako sa paletama sjenila tako i sa paletama rumenila. Omjer cijene, kvalitete i proizvoda je odličan! 

Jeste li probali Sleek proizvode?

Broj komentara: 7:

  1. Lijepe su nijanse, ja bih još htjela i Lace paletu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, boje su prekrasne. Lace je i meni na Wl, eh da je samo ona... :)

      Izbriši
  2. Isprobala sjenila, sljedeca su na redu rumenila a ovo mi je bas predivno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, palete sjenila su im divna a palete rumenila su također odlične

      Izbriši
  3. Obožavam Sleek rumenila jer su pigmentarna, lijepo se blendaju i traju... :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš lijepa paletica, nemam nijedan njihov trio, imam ona mono rumenila. Lace mi je prvi na listi za kupovinu :-)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.