ponedjeljak, 22. veljače 2016.

Sleek Enchated Forest paleta sjenila

Bok šminkoljupci! Danas vam donosim recenziju jedne prekrasne Sleek palete iz limitirane kolekcije. Riječ je o paleti sjenila Enchatend Forest koja je inspirirana pričom o Pepeljugi. Paleta sadrži toplo-hladne tonove među kojima ima mat i shimmerastih sjenila.


               

Paleta dolazi u čvrstom kartonskom matiranom pakovanju na kojem se nalaze naziv, boje a sa stražnje strane imena sjenila, sastav, količina. Ne znam za vas, ali ja sam ovo pakovanje jedva otvorila i izvadila paletu van. Zapravo muke oko otvaranja imam skoro sa svakom paletom. Što se tiče Sleek i njihovih proizvoda, oni su od čvrste i mat plastike, koja se lako zaprlja te je vidljiv svaki otisak prsta, tragovi sjenila i slično.

                              

Nakon otvaranja unutar palete se nalazi veliko ogledalo, aplikator koji ne koristim te folija na kojoj se nalaze imena svakog sjenila.

              
  

U paleti ćete naći boje od rozo-ljubičaste, do tamno smeđe, nosive kako za dnevni tako i za noćni look. Swatchevi su rađeni bez baze, nanošeni 2-3 puta prstom bez baze a neke boje i više puta
L-R
   

Glass Slipper je bijela mat boja, idealna kao baza za sjenila, highlighter, ili kao boja za ublažavanje /posvjetljavanje određene boje. Slabije je pigmentirana te sam za potrebe swatcha stavlja sjenilo nekoliko puta kako bi bilo vidljivo na slici.

Beatrice rozo ljubičasta mat boja.

Perla svjetlo plava boja sa sitnim shimmerom u sebi. Iako je slabij pigmentacije, lako se nadograđuje.

Fairy Godmother zlatna / boja pjenušca sa sitnim shimerom u sebi. Kao i prethodnoj potrebno je nadogradnja da bi dobili puniju boju na očima.

Grand Duke hladna mat ljubičasta s plavim tonovima.

Drizella khaki smeđa sa shimmerom. U tanjem sloju djeluje više zlatno zbog shimmera u sebi.

2. red L-R


Pumpkin zlatna sa shimmerom u sebi, predivna, topla zlatna boja.

Prince Charming teal mat boja, dobro pigmentirana.

Happilly Ever After  srebrena sa shimmerom, sa dva nanosa se dobije punoća boja.

Anastasia  burgundy mat boja, najbolje pigmentirana. S ovom bojom budite lake ruke jer je lako pretjerati sa nanosom. Jedna od boja koja me ostavila bez riječi kada sam vidjela koliko je lijepa.

Daphne zeleno plava sa shimmerom, prekrasna boja.

Lady Tremaine tamno smeđa mat boja, hladnog tona, slabije pigmentirana.

Sastav:




Sva sjenila se lako nanose i dobro blendaju. Sjenila se malo truse no ne pretjereano. Paleta je idealna za jesen i zimu s kojom možete kombinirati mnoštvo predivnih lookov-a. S ružem u boji vina ili brusnice paleta je pun pogodak. S obzirom da je riječ o paleti iz limitirane kolekcije, ista je ponovo dostupna na Pink Pandi po cijeni od 84,95kn. Paleta sadrži 13 g što je 1,1g po sjenilu. Omjer cijene i kvalitete je odličan. Ovo je moja četvrta Sleek paleta i ono u što sam sigurna je da će ih biti još. Želja mi je naručiti ostale Sleek palete kao i one iz limitiranih kolekcija.

Jeste li probali Sleek sjenila? Sviđa li vam se paleta?

Broj komentara: 15:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.