četvrtak, 4. veljače 2016.

Sleek Rose Gold rumenilo

Sleek proizvode sam dugo gledala na youtube kanalima i blogovima te sam se divila svim paletama sjenila i rumenila koje su imali i koje imaju u ponudi. Uoči Badnjaka 2014, sa Pink Pande sam naručila svoje prve Sleek proizvode među kojima je bilo i Rose Gold rumenilo.


                      

Sleek ima čvrstu, matt ambalažu koja nije najsretnije rješenje što se tiće čišćenja. Vidi se svaka mrvica i otisak prstiju. S druge strane, čvrsta i stabilna ambalaža štiti proizvod od otvaranja u putu tako da se s te strane ne trebate brinuti. Boja rumenila je topla roza sa sitnim zlatnim shimmerom u sebi.


    

Unutar pakovanja nalazi se i ogledalo koje će vam biti od koristi kada ste negdje vani. Tekstura rumenila je mekana, puterasta. Rumenilo je najbolje nanositi mekom četkom, ja koristim četku za rumenilo od Eco Tools-a. Rumenilo je pigmentirano i licu daje svjež i lijepi izgled. Kako u sebi ima zlatnog shimmera tako daje i sjaj koji se vidi pod određenim kutevima tako da izgleda kao da imate i highlighter u isto vrijeme poviše rumenila. Ovo je boja koja bi lijepo pristajala svim svjetloputim osobama, a samo rumenilo bi stavila u rumenilo za sva godišnja doba jer zimi da lijepu boju licu, u proljeće svježinu dok će ljeti zbog shimmera u sebi dati naglasak preplanuloj puti. Rumenilo na licu kod mene traje sve do samog skidanja, a koliko će trajati vama, ovisi i o tipu kože.

      

Rumenilo sadrži 8g što je više nego kod rumenila kao što je Nars. Cijena rumenila na Pink Pandi je 49,91kn što smatram odličnom cijenom za količninu i kvalitetu. Od Sleek-a imam još jednu paletu by three Pink Lemonade o kojoj također planiram pisati.  Što reći osim da se ljubav prema Sleeku rodila odavno i prvom naruđbom te da već sada mjerkam još neke njihove proizvode koji će naći put do mene kao što je to bio slučaj s ovim rumenilom.

Sastav:

 


Jeste li probali Sleek proizvode?

Broj komentara: 6:

  1. I ja Sleek mjerkam već neko vrijeme i nikako da krenem sa kupovinom (možda i bolje - ovako je novčanik sretniji), ali znam da ću kad tad pokleknuti jer imaju krasne stvari :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Spas za novčanik-sigurno ;) No jednom kad kreneš gledati ponudu i kad nađeš što ti odgovara brzo će se stvoriti kolekcija ;)

      Izbriši
  2. Imala sam jedno Sleekovo rumenilo i bila jako zadovoljna, sada čekam priliku da kupim nijansu Flushed jer se već previše zadržava na wish listi :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam isprobala rumenila ali jesam sjenila i odlicna su mi :)
    Doci ce i rumenila na red :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sjenila su mi isto odlična, imam tri palete ♥

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.