utorak, 1. ožujka 2016.

Favorites of February

Bok šminkoljupci! Iza nas je najkraći mjesec u godini. Mjesec koji je za mene bio pun uspona i padova tako da mi je s te strane drago što je završio. U favoritima ima najviše preprative a što sam najviše voljela, pročitajte u nastavku.


                              

Olival regenerativna krema mi je najbolja od sve tri koje imaju. Nije ni dnevna loša, no ova mi bolje odgovara. Recenzije svih krema od smilja će biti kada još malo bolje probam ovu kremu.

Afrodita pjenica za čišćenje lica (link) je jedna od boljih koje sam imala te sam zadovoljna. Pjenica je došla gotovo do kraja te je imam z ajoš jedno-dva korištenja.

Olival miceralna je neobična, u smislu mirisa jer sve koje sam imala do sada nisu imale slatki cvijetni miris te su više bile bezmirisne ili lagano mirisne miceralne. Micealna nije loša a o njij će te čitati u grupnoj recenziji.

Olival olovke su za jačanje noktiju te za nokte i zanoktice. Koristim obje, a recenzij aće biti kada ih još malo bolje isprobam.

               

Afrodita je napravila super posao sa ovom linijom i nisam je mogla ne uvrstiti u favorite. Tražite li laganu kremu za tijelo koja je pahuljastog, prozračne teksture tada bi vam se svidjeo ovaj mousse (link)

Quarnero cosmetics ima super ulja u svojoj ponudi, a ulja koristim kada želim bogatiju i jaču njegu za tijelo i kada mi se koža malo više peruta. Više o ulju na linku.

Dove s mirisom kokosa je odličan kremasti gel u kojem sam uživala protekli mjesec. S ralogom su za ovu liniju pisani hvalospjevi a ja se nadam da će se od Dovea naći još poneki gel iz ove linije u mojoj kupaonici.

Sa šamponima za kosu nisam na ti, otkkao sam potrošila Tinkturin šampon sa ostalim akoje imam nisam najzadovoljnija. Mislim da ću još jednom kupiti dva drogerijska šampona a ako nebudem zadovoljna s njima vraćam se tinkturi. Dekorativnu kozmetiku sam jako slabo koristila, tako da se nadam da će se to od sada pa nadalje popraviti jer ima paletica o kojima vrijedi pisati. Toliko od mene za mjesečne favorite. Koji su vaši favoriti za veljaču te imamo li što zajedničko?

Broj komentara: 14:

  1. Afrodita mus za tijelo <3 savrsenstvo malo! Svidja mi se i njihova pjena za ciscenje lica. Generalno, ta Clean Phase linija im je isto dobra :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drag mi je da ti se sviđa Afroditin mousse :) Nisam probal sve iz te linije no znam da ima dosta pohvala ;)

      Izbriši
  2. Olivalova regenerativna i hidratanta...naizmjence ih koristim vec duze vrijeme i nemam potrebu isprobavati druge. Micelarnom i nisam toliko odusevljena, iako mi je koza vise na suhu stranu, smeta masni film koji ostavlja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti Olivalove kreme odgovaraju. Meni miceralna ne ostavlja masni trag, više me lice malo zateže nakon nje povremeno nego što mi ostavlja masni trag. Zato mi noćna krema izmasti cijelo lice

      Izbriši
  3. Zelim probati Afroditin mus posto vidim da ga svi ishvaliste :D Deluje savrseno :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hej, zanima me taj Dove za tuairanje, jel ti poslije tusiranja isusi kozu? Trenutno imam Frutini gel za tusiranje od jagode al bi htjela neki sa malo manje mirisa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne, Dove ne isušuje kožu tijela nakon tuširanja, bar se to meni nije dogodilo

      Izbriši
  5. Super favoriti i jedva čekam recenzije Olival olovke za jačanje noktiju i za nokte i zanoktice jer mibaš treba tako neki proizvod. I meni su super Afroditini noviteti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga :) Olivalove olovke će ići kada ih još malo bolje isprobam ;)

      Izbriši
  6. Odličan odabir! Micelarnu i regenerativnu kremu od Olivala i sama koristim, ali nisam još snimila ove olovčice. Definitivno ih moram probati. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Olovke meni nisu ojačale nokte kkao sam se nadala da hoće no možda tebi budu pomogle

      Izbriši
  7. Meni je ova afroditina pjenica super, baš je volim... i olivalovu micelarnu trenutno koristim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pjenica je u međuvremenu potrošena sada sam na avonovoj :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.