nedjelja, 28. kolovoza 2016.

Olival milijeko za sunčanje spf 30

Početkom ljeta u dm-a sam bila u potrazi za kremom za sunčanje sa zaštitnm faktorom 30 ili 50. Kakosam na  na polici našla  većinom mlijeka i kreme sa nižim faktorima među njima je bio i  Olival te sam ga odlučila probati.

                                     

Mlijeko za sunčanje dolazi u bočici od meke plastike. Otvor boce se lako i jednostavno otvara i siguran je u torbi te se neće razliti. S prednje strane boce je tanja folija s natpisom koja nažalost nakon par korištenja ispuca te se od natpisa više ništa ne razaznaje. Na poleđini se nalaze upute i sastav.

                                        

Mlijeko je baš mlijeko! Laganao, hidratantno sa zaštitnim faktorom 30. Brzo i lako se upija u kožu te pruža optimalnu zaštitu od sunca. Ono što mi se još više sviđa je to što nema bijelih tragova po koži.

  

Mlijeko sam koristila od samog početka ljeta pa čak i kada nije najpametnije biti na plaži zbog jakog sunca između 10 i 17 sati. Na žalost ja jesam izgorila nakon samo 10 miniuta na jakom suncu a tu najviše krivim sebe zbog vlastitog nemara i izlaganja suncu bez faktora i ostalih zaštitnih pomagala (kapa, naočale)  Iako ulazimo u bablje ljeto još uvijek se trebamo štiti od sunca iako je sunce sada slabije nego na početku ljeta. S toga bih vam svakako preporučila mlijeko sa faktorom 30 a ako ste još svjetlije puti tada sa većim faktorom kako bi izbjegi opekline od izzlaganja suncu. što se tiće mlijeka ja ga nisam još uspjela potrošiti do kraja s toga se nadam da ću ga potrošiti kroz rujan kada se još uvijek planiram kupati i sunčati u koliko to dozvole vremeneske prilike. Cijena mlijeka je 50kn u Dm-a. Sliku sastava ću staviti naknadno.

Što ste ovo ljeto koristili za zaštitu od sunca? Volite li više mlijeka ili kreme za sunčanje? 

4 komentara:

  1. Ovo ljeto sam nakon par godina dosla na nasu obalu i koristila sam biobazu pekmez za samotamnjenje u kombinaciji niveine zastite od sunca 30 spf. nisam dobila boje jer tesko tamnim, ali nisam izgorila :D Nisam bas za olivalove proizvode jer su me u nekoliko navrata zaista razocarali.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Davno sam ja koristila Niveino mlijeko a od lani sam na Olivalovim proizvodima. Znam da nije lako koristiti proizvode od brenda s kojima se nije imalo najbolje iskustvo.

      Izbriši
  2. Ranije sam koristila Olival proizvode za zastitu, mada kako sam pocela Eucerin da koristim skroz sam zaboravila na ostale. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eucerin imam i ja samo ga ove godine vremenski nisam stigla probati, skupilo mi se kremica tako da će ih biti i za iduću godinu :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.