srijeda, 21. prosinca 2016.

New in #4

Bok šminkoljupci! Ja sam nekako naviknuta da svoje new in postove pišem svaki mjesec ili svako dva mjeseca, međutim ove godine se sve to svelo nekako na kvartalno pisanje ovakvih postova. Ne kupujem često kao prije, osim ako ne nađem baš nešto što moram imati, poput kabuki kistva iz LE kolekcije i slično. Za par proizvoda mi se ne piše ovakav tip postova pa čekam dok se skupi. I tako se od zadnjeg posta od prije 4 mjeseca skupilo od svega po malo.


                        

Sa Pink Pande sam naručila set kistova uz koju sam dobila i Makeup Revolution flawless paletu, i još neke poklončiće pri kupovini poput maske i own mirisnih voskova.

   

Sa  Bh kistovima sam onako podjeljenog mišljenja jer smatram da mogu biti i bolji. Znaju biti malo grublji, pogotovo kistovi za oči, neki od lica su se linjali kroz 2-3 pranja dok svega par kistova koristim rijetko jer ne radim konturairanje. Veći dio kistova za oči je multifunkcionalan, kao i oni za lice, tako da će do recenzije proći još neko vrijeme.

  

Na Vichy eventu sam dobila i Vichy slow age fluid, koji mi po teksturi jeste drag, samo neke vidljive promjene nisam vidila ni primjetila iako ga i dalje koristim. Volim ovakve proizvode, pogotovo za lice, tako da će i ova recenzija biti na čeknju ako je uopće napišem.

Ziaja gel od manuke sam kupila u Dm-a jer sam ostala bez svih čistilica, a u potrazi za  rozim gelom od Balee nema ni traga pa sam za promjenu uzela Ziaju. Za ponovnu kupovinu nisam sigurna jer moja koža traži nešto više, kremastije, a od ove zime koža lica mi se u području nosa dosta peruta dok u području donjeg dijela lica bude toliko bijela i suha da si izgledam kao duh Casper.

                           

Essence LE The Beach house sam kupila i to ste vidjeli na mojoj fb stranici a pisala sam i recenziju o ovom fanastičnom kistu. Vrijedi svake lipe i više od toga!

  
L'oreal mega volume miss hyppie maskaru sam kupila u Dm-a na akciji po cijeni od 69kn kada je bilo uz običnu na dar i vodootporna. Teško žabu u vodu natjerati! Osim maskara kupila sam i dva Essence divna, super pigmentirana crvena ruža!

               

Kupovina u Dm-a maskare i onih ruževa bilo je tek puko zagrijavanje za ono što je uslijedilo: kupnja svih Essence matt, sheer ruževa koji su bili na polici! Možda mi nedostaju dva, jedan tamnosmeđi i ljubičasti, sve drugo već imam, tu se našao i Catrice koji sam dobila uz časopis.

   

Od Olivala su dolazili paketići u kojima su bili svi proizvodi, o kojima sam većinu recenzija napisala, ostalo je još samo mlijeko za čišćenje lica tako da će ubrzo i to doći na red.

    

Iz Avona sam naručila AT šampon za volumen kose koji sam godinama uzimala, sad je u novom pakovanju. Sjećam se da mi je kosa tada bila lijepo oprana, a sada kada mi je masna ovakve proizvode gotovo i ne koristim no svakako ću probati oprati kosu ponovo sa njim iako već imam svoje provjerene šampone. Avon naturals losion za tijelo s mirisom vanilije i cimeta je divan mirisan losion koji sam uzela mami jer se žali kako su joj ostale kreme i mlijeka pregusti a za ovo lagano i mirisno čudo nema izgovora ;)

                             

Big Daring maskaru sam uzela sebi da bi je na kraju dala mami, kao i ovaj ruž koji joj po boji najbolje odgovara. Ah, mame, što bi bez njih? :D

                                             

Naljepnice sam uzela na ebayu i znate da sam se žalila na poštarinu koju sam dala jer sam isto toliko platila i sam paketić. U međuvremenu su došle još jedne vodene naljepnice koje sam negdje stavila pa ih sada ne mogu naći, i biti će nekom drugom prigodom u new in postu.

              

U Kozma sam uzela Freeman maske za lice koje su bile snižene. Ove dvije maske prvi put probajem, nisu mi loše, ali mislim da ćiu se ipak vratiti maskama od avokada i onoj hidratatnoj ( slika mora i školjke) a ove dvije uzeti ponovo na ljeto. Na sniženju je bio i ovaj Fa o kojem sam čitala sve hvalospjeve i tako divno miriše da imam osjećaj kako je kokos i kokosovo mlijeko ispred mene!

 

Essence i LE Midnight Masquerade o kojoj sam već pisala na blogu a čije su me boje oduševile.

   

Iz Olivala je došla nova poslastica, a riječ je o nježnom i blagom pilingu. U koliko imate osjetljivu kožu, voljet će te ovaj piling!

                                                  

U Dm-a sam ponovila kupnju LPM šampona za masnu kosu, a u Mullera njihove blazinice koje su mi jedne od boljih.

                               

U Dm-a u onoj košarici gdje su sniženi proizvodi sam uzela divan Catrice lak za manje od 8kn, dok je ovaj crveni od Essenca bio u jednom teen časopisu :)

              

Za kraj Tester box. Naručila sam ga čim je pušten u prodaju a planiram ga otvoriti tek na Božić iako znam za proizvode koji se u njemu nalaze.

Tester box će biti i u božićnom new in postu a planiram i dojmove testera  pisati na blogu tako da će te tester box još neko vrijeme viđati.

Sve što mi dođe od sutra do kraja godine ide u novi new in post.

4 komentara:

  1. Super mi je ovaj Avonov colagen šampon, baš fino podigne kosu od tjemena a njeguje i bude fino mekana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se isto sviđao prije dok sam ga koristila, sad kad mi je kosa masna, ne znam kako bi mi kosa bila ili bi je morala ponovo prati sa šamponom za masnu kosu

      Izbriši
  2. E ovo se zove new in :D Sve mi je predivno i uživaj u novitetima <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome je :) Hvala draga, uzivam koliko stignem sad pogotvo kad radim i kada sam stalno jutarnja

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.