utorak, 14. ožujka 2017.

Olival mlijeko za čišćenje lica s uljem smilja

Bok šminkoljupci! Danas vam donosim recenziju jednog mlijeka kojeg sam dugo vremena koristila za uklanjanje šminke a riječ je o Olivalovom mlijeku.


                                     
Olival mlijeko za čišćenje lica dolazi u plastičnoj, kvalitetnoj ambalaži. Lako se otvara i dozira. Tekstura mlijeka je bogata, a prilikom korištenja se lijepo rasporedi po koži i nježno uklanja sav makeup. Mlijeko je hidratantno, bogato, s mirisom smilja, karakteristično za Olivalove proizvode. Osim smilja u sebi sadržava ulje noćurka i sezama.

Kod uklanjanja makeup-a sve nježno i temeljito očisti, jedino će kod vodootpornih maskara biti potrebno dodatan trud i uljni odstranjivač da takvu vrstu maskara ukloni do kraja.

                                             

   

U svakom slučaju, ja mogu reći kako sam zadovoljna mlijkom za čišćenje lica i kako sam sa ovim proizvodom došla blizu kraja. U koliko vam miris smilja ne smeta, u drogeriji među svim odstranjivačima pogledajte Olival, koji je prirodan, nježan i učinkovit. Prilikom korištenja samog proizvoda nisam primjetila da mi je radio bilo kakve probleme na koži.

Cijena ovog proizvoda je oko 37kn za 200ml a možete ga naći u Dm-a, Kozmo ( dok još ne zatvore) i ostalim trgovinama i drogerijama koje drže Olivalove proizvode.

  


*PR proizvod. Recenzija je napisana iskreno nakon dužeg perioda korištenja.

3 komentara:

  1. Draga bas mi je drago da ti je pomogao i da si zadovoljna s ovim proizvodom.Super je jer temeljno ocisti sminku.Do sada nisam imala priliku da koristim ovakav proizvod al hvala na recenziji.p.s pratim te bilo bi lepo da uzvratis komentar !!!????!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ces i ti probati Olivalov proizvod i da ces biti zadovoljna koliko i ja. S obzirom na moj privatan zivot, pisem i komentiram druge blogove kada stignem pa ovakav kraj komentara nije potreban

      Izbriši
  2. Znam draga moja ,znam da imas dosta obaveza zbog posla toga sam svesna i vidim koliko se trudis ,samo sam htjela da napomnem ,nije lijepo da tako grubo uzvracas (bez uvrede)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.