petak, 19. listopada 2018.

Favorites of September

Bok šminkoljupci! Iako smo već zašli u jesen i premda smo već prošli prvu polovinu ovog mjeseca, danas vam pišem o favoritima koje sam voljela u rujnu.


                                


Za čišćenje lica koristila sam CV gel za lice koji mi se već od samog početka pokazao odličan. Trenutno sam na pola pakiranja tako da dugo traje jer je gust a potrebno ga je jako malo.

Alverde serum s maslinom koristim zadnjih mjesec i pol. U početku nikako nisam voljela miris masline a s vremenom sam se navikla. Serum koristim kroz dan i na večer. Stavim tri pumpice pa lijepo osim lica namažem vrat i dekolte. Brzo se upija a koža je mekana i njegovana.

Za tuširanje sam koristila Felice Azzura koji mi je dugo dugo trajao uz ostale gelove a sam gel je više nego odličan jer je od makadamije koja njeguje i hrani kožu.


   





Garnier Botanic Therapy s ricinusovim i bademovim uljem sam potrošila do kraja. Šampon je divne teksture, lako se nanosi i stvara bogatu pjenu uz neodoljivi miris. Kosa je mekana i glatka na dodir.

Balea regenerator je nešto rijeđe teksture, lako se ispire i nije težak na kosi.

Garnier leave in regenerator je odličan. Koristila sam ga kada je mojoj kosi bilo potrebno više njege. Stavila bi manju količinu regeneratora, razmazala među dlanovima i nanjela na kosu. Regenerator bi se brzo upio u moju suhu i oštećenu kosu. Kosa bi bila mekana i nahranjena.

Balea maska je lagane teksture te lijepo nahrani hosu. Nije teška te se lako ispire.

Rexaline sam ubacila nakadno umjesto da sam ga stavila u gornju sliku :XD
Rexaline koristim ujutro a najčešće na večer prije spavanja. Lagane je teksture, mliječne boje, te je potrebno jako malo proizvoda da se stavi na okoloočno područje. Brzo se upije a moje olokoočno područje više nije suho kao prije! Sve pohvale za ovaj proizvod!

Koji su proizvodi vama obilježili prošli mjesec?



                                        

Broj komentara: 5:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.