ponedjeljak, 4. lipnja 2012.

Balea odstranjivač make up-a

Pozdrav ljepotice! Danas vam donosim recenziju o make up odstarnjivaču marke Balea. Znam,vjerovatno se pitate hoće li biti ijedan post a da nije vezan uz tu marku? Vjerujte mi hoće,samo da napišem sve šta imam pa ćete čitati o Schaumi i ostalim proizvodima i promise! :)

Dakle,isprobala sam ovaj tekući Balein odstranjivač šminke i ja sam prezadovoljna sa njim! Nježno uklanja svu šminku sa očiju i lica a da pritom ne izirtira oči. Odstranjivač je sa aloe verom,ugodnog mirisa,bez ulja i što je najvažnije ne masti kožu! Također odlično uklanja puder i vodootpornu šminku. Da se uvjerim da je stvarno tako stavila sam Catrice tuš na oči i nakon toga sam ga otišla uklonit a odstranjivač je u potpunosti skinuo i najmanji trag tuša. Odstranjivač je oftamološki i dermatološki i testiran. Dolazi u pakovanju od 100ml a cijena mu je 15,90kn. Praktičan je za sve koji idete na put jer stane i u manju kozmetičku torbicu a da vam ne zauzima puno mjesta. Ja sam kupila već drugu bočicu ovog odstranjivača.

Ocjena:5

Dali bi ga preporučila? Da!

Koje odstranjivače vi koristite?

Do sljedećeg posta
LP;Tina

4 komentara:

  1. Ovo je i moj favorit i bas sam ga nahvalila :)

    OdgovoriIzbriši
  2. uklanja vodootpornu šminku i ne izirtira oči... hm mogla bi ovo isprobati kad potrošim eveline micelarnu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da,ja sam inaće osjetljiva po pitanju iritacija a da se uvjerim da je stvarno vodootporan stavila sam tus kojeg je uklonio bez problema

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.