subota, 2. ožujka 2013.

Catrice Maximum Resist Volume Mascara

Bok ljepotice! Evo na nas početku još jednog mjeseca i novih recenzija.

Dakle, riječ je o Catrice maskari. 

Pakovanje: maskara je crne boje sa tamnije narančastim slovima. Napravljena je od čvste palstike te je u gornjem dijelu najšira i poslje se sužava prema samom dnu(kraju). Korištenjem maskare ne ostaju tragovi prstiju.




                                  
                               




Četkica je velika,sa ravnomjerno postavljenim vlaknima koje lijepo prijanjaju uz trepavice čime olakšavaju sam nanos maskare.

                                
Maskara je kremaste teksture,lako se nanosi. Kao što piše na maskari ona daje volumen trepavicama. Za skidanje je jako teška jer je vodootporna pa je potreban dobar odstranjivač koji će u potpunosti skinuti sve ostatke maskare.

Kod stavljanja samo jednog sloja maskare sve trepavice su bile namazane bez da su sljepljene. Već sa drugim slojem trepavice su namazane kako treba,ali i sljepljne.


Meni su se trepavice sljepile na desnom oku na samom kraju,  što me živciralo pogotovo vani kad sam bila na kavi. Makara stoji na očima,nemrda nigdje,nemrvi se. Za uklonit je u potpunosti svakako preporučujem dobar odstranjivač u suprotnom ćete se namučit dok je skinete.

Što se tiće postojanosti i njene vodootpornosti dobra je zamjena za Inglot vodootpornu maskaru   još k tome jeftinija. Maskara sadrži 7ml a rok upotrebe je 6 mjeseci nakon otvaranja.

Ovu maskaru sam dobila od tete koja se inaće ne šminka a dobila ju je uz časopis pa mi je maskaru poklonila. Cijena maskare je oko 30ak kuna.

Ja se moram dat u potragu za najobičnijom maskarom jer sad imam dvije vodootporne a jedina koja je bila 'normalna' je završila kod mame :D I da,moram si naći dobar odstranjivač,prije sam imala samo Baleu a sad mi treba nešto jače ;)

Maskaru ću i dalje koristit sve dok je ne potrošim unatoč tome što mi je slijepila trepavice. Hoću li je kupiti? Pa,teško je reći jer se zapravo nikad ne vračam istim maskarama već uvijek volim probavati nove. Ukoliko je ponovo kupim,to ćete saznati ;)
Tijekom korištenja maskare nisam imala nikakvih iritacija s obzirom da i sama imam osjetljive oči. Toliko od mene za sada. Do sljedećeg posta,

xoxo,Tina                         

Broj komentara: 16:

  1. Prilično produljivanje, šteta što slijepi trepavice :/

    OdgovoriIzbriši
  2. Hi Tina,
    Your eyelashes are very beautiful!
    Have a lovely weekend.
    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  3. Trepavice su ti prelepe! Steta sto slepljuje...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala vam! jako sam ponosna na svoje trepavice sto su prirodno velike i duge a maskara mi samo pomogne u tome. na drugoj slici se bas vidi gdje su mi trepavice sljepljene i to na samom početku oka. klik na za veću sliku

      Izbriši
  4. steta sto slepljuje ali koliiiiiko su ti dugacke trepavice, divno :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Maskara baš lijepo izgleda, sviđa mi se četkica, a i super ti produlji trepke :) Šteta samo što ih slijepi, ali za 30 kn i ne možeš očekivati da bude high tech :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bilo bi idealno kad bi svi imali trepavice ko iz reklame a da nisu umjetne i na kraju krajeva sljepljene. ali kao što sam rekla,nikad se ne vraćam istim maskarama već uvijek kupujem nove

      Izbriši
  6. Preporucujem ti onaj mali zeleni garnier za skidanje make-upa sa ociju, on je najbolji :) ako neces bioderminu micelarnu, mada ona je bolja za skidanje pudera a ne toliko za maskaru. Ali ovaj zeleni je odlican :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. probala sam sa bioderma miceralnom ali kao sto si rekla skida ona šminku ali ne i maskaru

      Izbriši
  7. Imam onu žutu Catrice.. Our best length ever... nje loša :)

    OdgovoriIzbriši
  8. jesus ženo, kolike su ti trepavice *.*

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala na još jednom lijepom komentaru.. :) I imaš lijepe oči, ja na žalost, ne gledam u maskaru! :)

    Juraj

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.