ponedjeljak, 11. ožujka 2013.

Manhattan nail polish lotus effect 43G

Bok šminkoljupci! Danas vam predstavljam jedan divni crveni lak koji je nepravedno bio zapostavljen sve vrijeme. Riječ je o Manhattan laku predivne crvene boje kojeg sam najvjerovatnije kupila na forumu za neke male novce ili čak dobila.

                                        

Lak je prekrasne crveno koraljne boje. U prvom sloju se vidi narančasti podton a drugim slojem crvena sve više dolazi do izražaja.
Sama tekstura laka je gusta,kremasta i treba mu duže vremena da se osuši. Lak se lijepo nanosi,četkica je kratka i uska i dobro nanosi lak. Ja sam za bazu koristila Eveline 8u1,dok sam lak stavila u 2 sloja.

Ja sam ga stavila na dan žena i još ga uvijek imam na noktima. S obzirom da su mi ruke vječito u vodi,lak je već drugog dana polako počeo nestajat sa nokta dok se večim dijelom još dobro drži.


                            

Lak sadrži 11ml a rok trajanja mu je 24 mjeseca nakon otvaranja. Ja ga imam taman toliko i nisam primjetila nikakve promjene u boji i mirisu. Ovo je lak iz limitirane kolekcije,dok Manhattan lakove možete naći u svim bolje opremljenim trgovinama po cijenama od 40ak kn. 

  Danas sam ga htjela slikat još jednom,ali je vani vrijeme očajno,a slike su nastale jučer dok sam ja bila užasno lošeg raspoloženja i neke vikend prehlade/viroze.

Do sljedećeg  posta
xoxo,Tina 
                

Broj komentara: 20:

  1. Tina, baš je predivna nijansa :) Ja imam manhattan lakove koji su otvoreni i duže od 24 mjeseca i još su svejedno dobri :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. naravno! traju oni i duze nego im pise na deklaraciji. :)

      Izbriši
    2. Ništa ne bacam dok ne promijeni boju :)

      Izbriši
  2. Hi Tina,
    Beautiful nail polish. Red is my favorite color.
    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  3. ja njihove lakove koristim još od srednje škole i jako su mi dragi! :) općenito obožavam lakove za nokte, a crvenih nijansi imam 40-ak! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. ja toliko lakova nemam svezajedno! svaka čast na kolekciji!

    OdgovoriIzbriši
  5. lijepa nijansa :) ja baš tražim neki pravi crveno crveni (ni presvijetli ni pretamni) ali još uvijek nisam našla pravi

    OdgovoriIzbriši
  6. Samo zbog ovih divnih boja mi bude nekad žao što ja imam akrilne nokte pa ih ne lakiram prečesto :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Jako lijep lak, volim crvene nijanse :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.