subota, 13. srpnja 2013.

New in #9

Bok šminkoljupci! Evo nas u još jednom new in postu i 98 sveukupnom :)
S obzirom da radim na otvorenom u prirodi,insekti me izbodu cijelu,od glave do pete a protiv tigrastih malo šta djeluje,tako da sam i ovog puta se dala u nabavku zaštite od opasnosti na 2 pogona :P

                                              

Kod  Miyu   sam naručila podočnjaković ali za mene bez kofeina jer sam na njega alergična. Došao je preključer i čim prođe neko vrijeme korištenja ide post :)

Eterična ulja citronela i lavanda protiv insekata. U ljekarni su mi to preporučili,s tim da citronelu mogu slobodno pomješat sa kremom za sunčanje pa će me komarci zaobilazit a lavanda je tu da ublaži ubod. Osim toga ako imate herpes dobar je i za to :) Ako nema citronele,slobodno možete uzet melisu. Ali nemojte kupovati eterična ulja bilo gdje,ova teta u ljekarni ih bas radi za sve probleme(komarci,sinusi i,kožni problemi i sl)

Autan koji sam sinoć uzela u DM-a jer ovaj navodno djeluje i protiv tigrastih komaraca kojih kod mene na poslu ima najviše. Testiram ga u ponedjeljak!

Floceta krema koju mogu koristit također za ublažavanje uboda i svrbeža i već je spakovana za ponedjeljak.

Elocom kortikosteroidna krema koju smijem koristiti samo noću! Ruke su mi kao da imam boginje a ova krema smanjuje otekline koji su veličine kikirikija. U maloj posudi je također krema koja je napravljena u ljekarni i samo je noću smijem koristit a ujutro ne,i moram obavezno staviti kremu sa spf kako nebi imala mrlje po rukama koje nastaju na suncu u kombinaciji sa kremom.

Avon lak Cosmic Blue, duo sjenila Nutmeg Shimmer  u nježnim zemljanim tonovima još ljepši  uživo :) Osvojila sam ih kod naše  Žane  za najveći broj komentara ostavljenih u prošlom mjesecu. Jako sam se iznenadila kad sam vidjela objavu na faceu a ovo mi je prva takva nagrada.

Essence umjetni nokti koji imaju ljepilo tako da su odmah spremni za korištenje. Sve slikano,još samo da sjenilo swatcham i isprobam kao i lak i idu postovi!

I na slici nisu jedino Rinolan tablete protiv alergije i Nivein gel za umivanje iz linije Aqua Fresh a o njemu vam također pripremam post.

Toliko od mene,ako nađem nešto učinkovito protiv komaraca i ostalih insekata,ide post i način na koji sam to spriječila/riješila. Nadam se da me više ništa neće tako izbosti jer od 20.6. pa sve do danas imam više od 50 uboda! Nail crazy mi je vidjela ruke,apotekarice,doktorica i nitko nemože vjerovat kakve su mi ruke od silnih uboda!

Broj komentara: 20:

  1. super noviteti :) nadam se da ce te taj autan spasiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja se nadam da će djelovati,ako ne onda ću isprobavati što god budem mogla samo da smanjim ubode

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. ja sam se odlučila za nju jer hladi crvenilo i svrbež a birala sam između nje,fenistila i synopena

      Izbriši
  3. ajoj... nadam se da će ti sve ovo pomoći potiv gamadi :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ajme,jadna ti....Ja sam isto meta komaraca,mislim da svi u gradu bodu jedino mene,nista ne pomaze...Nema spasa,u kuci pomaze aparatic, a vani nistaNego,probala sam se mazat sa mjesav.lavandinog ulja i vode,tako su mi rekli,pa opet nista.Nego,zanima me ovo sto si rekla da pomaze kod herpesa,mislis na lavandu?Sta se nanese na mjehuric?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoj,baš smo meta komarcima :(( Ja sam čitala za lavandu ali ne i to da se razrjeđuje vodom. Isto tako sam čitala za mazat se korom od banane i kriškama limuna nakon što se popije piće ili napravi limunada :) Što se lavande tiće,meni je rečeno da je stavim samo na ranu od herpesa i ništa više. Ja sam stavila par kapi na štapić za uši i prošla s time preko. Počelo je odmah isušivat herpes i upravo sam sa plaže pa mi je i more to isušilo a većina rane je otpala i usna mi je danas puno bolje nego jučer. Ali i mast sam prije koristila

      Izbriši
  5. A da,svakako,meni je herplex najbolji.Mislila sam da mozda samo lavanda djeluje,bez kremice.Ovo za razvodnit sa vodom mi je rekla teta ovdje sa otoka koja mi je i poklonila bocicu ulja,da idu 2trecine vode i 1 trecina ulja,ja sam stavila u bocicu sa rasprsivacem,pa uporno spricam i nista.Ovo za limun mi je ok,ali zamisli nas da se mazemo korom od banane,hihihi,sve ose i pcele bi isle za nama:)))Sta ces,reko bi moj susjed,kad te pikaju komarci znaci da si im slatka,imamo slatku krv:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovo sto ja imam nije herplex već špise samo mast za herpes a radi je jgl. stavljam ulje od lavande na herpes i super djeluje

      Izbriši
  6. Draga, čestitam na nagradi :)
    Super su ti noviteti :D
    Meni Herplex ništa ne pomaže, jedino se pouzdam u Virolex :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga, nemam nijednu navedenu kremicu već običnu mast od jgl-a

      Izbriši
  7. Mrzim komarce, to su najgora stvorenja na svijetu! Nadam se da će ti ovaj Autan pomoći :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja mrzim sve sta me na poslu ugrize,a koliko će mi sve navedeno pomoć,to ćemo vidjet

      Izbriši
  8. nadam se da već sutra bude bolje i da će te komarci i ostali ugrizima skloni leteći objekti izbjegavati u širokom luku :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja se isto nadam :) kremice djeluju samo da me leteći objekti opet ne napadnu :)

      Izbriši
  9. Very beautiful news ;) I'm curious paint color this nail AVON


    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.