petak, 27. rujna 2013.

Shopping with Persunmall

Bok šminkoljupci! Danas vam umjesto recenzije kozmetičkih proizvoda donosim jedan malo drugačiji post. Post o modi i online shoppigu na PersunMall. Prije 3 dana su me kontaktirali i ponudili sudjelovanje u affiliate programu,što sam naravno prihvatila. Persunmall je online trgovina u kojoj možete naći sve na jednom mjestu: majce,hlače,haljine,sandale,torbe,nakit i sl. U nastavku pogledajte što mi se najviše svidjelo:

Mala crna čipkana haljina  je nešto što mi je odmah zapelo za oko. Volim sve šta ima čipku na sebi a ova haljinica je preslatka. Osim crne ima je i u bijeloj boji,te dolazi u 3 veličine : S,M,L.

Haljine za svečane prigode   Bilo da je riječ o maturi, cocktail party-u, i ostalim prigodama,ovde ima prekrasan izbor haljina. Od vintage,kratkih,dugih haljina,i plus size veličina. Za svakog će se po nešto naći.
  
 Kaputi iako imam sivi i bijeli kaput,ovaj rozi mi se jako sviđa. Bio bi prvi takav u mojoj kolekciji a roza je moja omiljena boja. Dolazi u veličinama od S-XL.

Jeans   Iako i sama volim skiny jeans ovde ćete naći i jeans normalnoga kroja. Izbjeljne,obične ili sa printom,izbor je na vama.

Sandale U svom ormariću ih imam nekoliko pari,a sandala i štikli nikad dosta,zar ne? Iako imam nešto slično,ovakve još nemam, a boja je prekrasna. Dolaze u boji marelice i crnoj a veličine su od 34-39

Torbe   Cipela i torba nikad dosta. Osobno više volim torbe koje mogu nosit na rame. Prije sam imala torbe koje su bile i veće nego ja,i nosila sam ih uglavnom preko tijela. Tada sam odustala od takvih torba jer su me ramena i leđa bolila od same težine iako u torbi ne nosim puno toga. Zadnji put sam takvu imala prije manje od 2 god,dala ljepe novce da bi pukla nakon nekog vremena. Od veličine volim da mi pristaju veličinom i da me ne poklope a što se dizajna tiće tu sve volim: od klasičnog pa nadalje.

Nakit  Od nakita najviše volim nosit naušnice. Od običnih malenih na vidicu pa sve do visećih. Što su duže i bogatije više ih volim.

Nadam se da vam se sviđa moj izbor. PersunMall šalje svoje proizvode diljem svijeta a shipping je besplatan. Za naruđbu ne postoji limit.

                        
                                      

Broj komentara: 10:

  1. Super bi bilo da si stavila neku slikicu od tih proizvoda :)
    Slažem se da torbi i cipela nikad dosta. hihi

    http://beautyinacage.weebly.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jedino nisam pitala za dozvolu dali mogu stavit slike sa njihovog web-a pa sam radije stavljala linkove na određene artikle

      Izbriši
  2. Ne znam je li to nešto novo da je shipping besplatan? Svakako ću pogledati što imaju!

    OdgovoriIzbriši
  3. We have just started following you blog and love it :) Maybe you would like to check us out and follow back if you like our blog as well? www.ourlondonwardrobe.com xxx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hi! I am so glad to find my blog. Follow you :)

      Izbriši
  4. Hi Tina,
    Have a wonderful weekend.
    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  5. super, vidim da je i shipping free :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.