utorak, 12. studenoga 2013.

New in #13

Pozdrav svima! Iako je od zadnjeg new in posta prošlo gotovo 2 mjeseca,od tada sam jako malo kupovala,tek krajem prošlog mjeseca poneku sitnicu a do rije par dana moja košarica se napunila i novim proizvodima. Što je to novo kod mene,pogledajte u nastavku :)

                                               

Nuxe je došao krajem rujna sasvim neočekivano na moju kućnu adresu i od tada je u fazi testiranja. Jedino što me koči kod pisanja recenzije je što nemam sliku kreme kako tj.njene boje dok sve važnije slike imam. Nadam se da ću je sutra stić slikat i tada ide recenzija ;)

Balein novi sapun za riuke iz limitirane kolekcije,meni osobno i ništa posebno,jedino sam očekivala neki super miris ali nema ni toga pa je i ovo još samo jeedan tekući sapun u nizu.

L'Occitane krema za ruke i tester mirisa jasmin&bergamont sam dobila na dar jer sam sudjelovala u akciji prikupljanja osnovnih potrepština za djecu u domu. Za akciju sam slučajno vidjela na fejsu preko Martine sa Alter Ego Style,te sam zadnji dan otišla i odnjela najpotrebije :) 
Kistovi za nail art su naručeni sa ebay-a  i premda su dugo putovali,isplatilo ih se čekati :)


U Mulleera sam uzela još blaznica i odlične su! Znam,ništa novo,ali ove su mi tako fine! Niti pretanke niti predebele a jako mekane! I cijena im je oko 5kn. Zatim su došli opet kistovi sa ebay-a ni manje ni više već set od 15 komada ;)


U Dm-a sam uzela Nivein in-shower body losion a sa njim sam dobila i gel za tuširanje. Kako mi je dezodorans pri karaju uzela sam i ovaj od Nivee,ima blagi miris pa ćemo vidjeti kako djeluje ;)
Baleine maramice sam uzela da mi se nađu pri ruci jer mi je lice toliko prljavo od prašine kojoj sam izložena na poslu i od tada stalno stoje u torbi :)


Nastavak shoppinga nastavio se u Dm-u i Mulleru. Od Essenca sam uzela top coat kakav još nisam imala a ovaj mi je zanimljiv jer ima i glitere u sebi. Essence odstranjivač od kokosa mi se pokazao za sada najboljim pa sam se vratila po još jedno pakovanje. Catrice set za obrve o kojem čitam sve najbolje sam napokon kupila kao i set od Essenca. Tu je i Essence olovka sa njegujućim uljem jojobe za njegu kožice oko noktiju.


Poštar me iznenadio još jednim neočekivanim paketo,ovog puta Aussie! Kako sam prije 2 mjeseca bojala kosu a izrast mi je već velik,planiram ponovo do frizerke da mi to sredi nakon čega ide isprobavanje šampona namjenjenog bojanoj kosi.


Večeras  na povratku od zubara sam se počastila sa još par sitnica koje nisam imala,među njima i Maybelline proizvodi o kojima sam do sada samo čitala sve najbolje :) O njima više u novom i 14-om new in postu ;)

Što ste si novog kupili? Imamo li što zajedničko na popisu?

Broj komentara: 14:

  1. Super noviteti. Čekam dojmove o Nuxe kremici. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ide čim slikam boju kremice. Kući me nema prije 16h,a treba mi samo jedna slika koja će odgovarat pravoj boji kremice :)

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. post o nuxe kremi ide nadam se sutra :) drago mi je da ti se sviđaju moji noviteti :)

      Izbriši
  3. super stvarčice :D
    olovkom za nokte ćeš biti oduševljena, vidit ćeš... a nadam se da ćemo sad i češće vidit tvoje nokte :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da,da,olovkica je super i ovako kad se sitnin uzmem je. a za manikure ćemo vidit ;)

      Izbriši
  4. Catrice set za obrvi mi je odličen in tudi nijanse mi odgovarjajo. Škoda, da Aussie nimamo v Sloveniji. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. set za obrve sam tek sada kupila a mi je rano za neke dojmove. žao mi je sto aussie nije dostupan kod vas

      Izbriši
  5. svi noviteti su prelepi! aussie pogotovo, kao i ova nuxe kutijica <3

    OdgovoriIzbriši
  6. odličan šoping!" čekam recenziju nuxe kreme :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.