subota, 5. travnja 2014.

Olival piling i maska za lice

Bok šminkoljupci! Danas vam donosim recenziju Olival proizvoda koje koristim zadnja 2 mjeseca a kakav su dojam ostavili na mene pročitajte u nastavku :)

Olival piling za lice i maska dolaze u tubi od meke plastike sa poklopcem na otvaranje. Tuba ima mali otvor iz kojeg će bez problema izaći dovoljna količina pilinga i maske.


                                                 

                               

Piling: Piling za njegu i čišćenje lica nježno i učinkovito odstranjuje nečistoće i odumrle stanice s površine kože. Sadrži fino usitnjena zrnca koštica masline i marelice u prirodnoj hidratantnoj podlozi obogaćenoj eteričnim uljem smilja. Nakon lagane masaže vrata i lica koža je zategnuta, nježna i glatka.

Moji dojmovi: Piling je hidratatan, gušće teksture sa sitnim, fino mljevenim sitnim crvenim zrncima koštice marelice i masline. Prilikom korištenja, jako je ugodan na koži a zrnca su jako blaga i nježna. Što više koristite piling zrnca postaju sve mekša te možete osjetit kako se tope prilikom uporabe. Ispire se bez problema, a koža nakon pilinga je hidratantna, nježna i meka na dodir. Za suhu kožu preporučuje  se korištenje jedom tjedno, a kod masne i mješovite tri puta tjedno. Ja se ovih uputa nisam striktno držala te sam piling koristila manje-više prema potrebama svoje kože. Nakon pilinga stavim laganu kremu za mješovitu kožu a ako radim cijeli spa home tretman tada nakon pilinga stavljam masku pa tek onda kremu.

Sastojci: AQUA, SESAMUN INDICUM OIL, CETEARYL ALCOHOL, OLEA EUROPEA OIL, GLYCERIN, PRUNUS AMRENIACA SEED POWDER, OLEA EUROPEA POWDER, SODIUM CETEARYL SUPLHATE, BENZYL ALCOHOL, SALICYLIC ACID, SORBIC ACID, HELYCHRISUM ITALICUM OIL, LIMONELE, LINALOOL.

Maska: Hranjiva maska za njegu i obnavljanje djeluje na kožu lica i vrata kao bogata hranjiva krema i nježni piling. Bogata je prirodnim sastojcima: medom, koji hrani i obnavlja kožu, kamilicom koja smiruje i ublažava oštećenja kože te glinom koja ljušti mrtve stanice i zateže površinski sloj kože. Eterično ulje smilja tonizira kožu i spriječava nastajanje bora. Nakon primjene maske koža je glatka i sjajna. Masku je dovoljno koristiti jednom tjedno.

                                 


Moji dojmovi: Maska je guste, kremaste teksture, zeleno-sive boje, nanosi se u debljem sloju te se uklanja nakon 10 minuta. Isprati mlakom vodom. Zatezanje kože nisam osjetila prilikom korištenja već nakon što bi masku uklonila te bi stavila svoju uobičajenu kremu koju inače koristim za mješovitu kožu. Osobe koje imaju  jako osjetljivu kožu mogu imati peckanje i crvenilo, u tom slučaju je masku potrebno ukloniti ranije. S obzirom da je i moja koža postala osjetljiva, nisam osjetila nikakvo peckanje ili crvenilo korištenjem maske. Nakon upotrebe koža je svježa, čista i meka na dodir.

Sastojci: AQUA, SESAMUM INDICUM OIL, KAOLIN, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN MEL, MACADAMIA TERNIFOLIA SEEDS OIL, OLEA EUROPEA OIL, SOLUM FULLONUM, ALOE BARBADENSIS  LEAF JUICE, SODIUM CETEARYL SUPLHATE, BENZYL ALCOHOL, SALICILYC ACID, SORBIC ACID, HELYCHRISUM ITALICUM OIL, LIMONELE, LINALOOL. 


                                                
                                         
                                         

Olival proizvodi su me ugodno iznenadili kvalitetom proizvoda te odabranih sastojaka. Maska i piling su odlična kombinacija u preparativnoj kozmetici. Miris smilja mi nijednom nije zasmetao, zapravo jako mi se svidio. Olival proizvode možete naći u svim drogerijama Bipa, Kozmo, Dm,... po cijeni od 29,90kn.

Maska i piling sadrže 75ml dok je rok upotrebe otisnut na vrhu proizvoda.

*PR proizvod poslan od P&G u svrhu recenzije. Recenzija je pisana na temelju osobnog iskustva te na nju nitko nije imao utjecaja.

Jeste li probali Olival proizvode?

xoxo,Tina

Broj komentara: 19:

  1. Super mi je ova linja mada sam probala samo mlijeko i tonik. Ovo dvoje definitivno kupujem.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam jako zadovoljna maskom i pilingom te se nadam da ces i ti biti zadovoljna istim proizvodima bas kao i ja

      Izbriši
  2. Meni je ustupljeno mlijeko+tonik iz ove linije sa kojima sam se oduševila pa sam odamh kupila i piling+masku i također tu moje oduševljenje nije stalo, zaista krasni proizvodi za moje potrebe.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si zadovoljna Olivalom i njihovim proizvodima. Ja si planiram uzet još neke proizvode a najviše me zanima krema za ruke

      Izbriši
  3. Imam oboje i oduševljena sam :)

    OdgovoriIzbriši
  4. piling koristim i super mi je :D
    masku još nisam probala, ali vjerujem da je jednako dobra... kako neobično što zateže kožu tek nakon korištenja hehe

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, maska ne zateze prilikom koristenja nego nakom, tako je otkako je koristim. nakon toga potrebna mi je krema

      Izbriši
  5. Ja bih piling probala definitivno, volim tu vrstu gdje se kuglice na kraju istope. Taman sam recenzirala dnevnu i noćnu kremicu za lice od njih!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidjela sam post :)drago mi je da ima sve vise fanova ovog brenda. obozavam ovaku vrstu njeznog pilinga

      Izbriši
  6. Djeluju odlično. Rado bih ih isprobala. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. nisam probala, ali baš si me zainteresirala. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. to mi je drago :) olival svakako vrijedi probati ;)

      Izbriši
  8. Sve što sadrži smilje u sebi mora biti odlično! :D

    OdgovoriIzbriši
  9. nisam probala, ali valjda i ovo jednom dođe na red :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako dođem u nedilju ponesem da probas i da si stavis u nesto da imas za koristit dok ne kupiš ;)

      Izbriši
  10. Čitam samo pohvale za piling i masku pa ih svakako planiram isprobati!
    - Čim malo ispraznim godišnju zalihu sličnih proizvoda u ormariću, ofkors :)))

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.