ponedjeljak, 7. travnja 2014.

Random post: Filmovi i serije koje volim pogledati

Bok šminkoljupci! Prošlo je neko vrijeme od mog prvog random posta u kojem sam vam pedstavila svog kućnog ljubimca Đođa a danas ću vam napraviti pregled filmova i serija koje sam pogledala u zadnje vrijeme.

Revenge je serija koju sam počela pratiti na Fox Life, ali kako mijenjaju program zaboravila sam u kojem terminu i kojim danom je bila serija sve dok nisam naišla na stranicu koja ima jakoooo puno serija te sam na Tvids.me nastavila pratiti Revenge.

Revenge
                                                 
     
Tu je i serija koju isto volim gledati od prve sezone a riječ je o Once upon a time koja me oduševila putovanjem u prošlost te istim likovima u sadašnjosti. Once upon a Time .

Od filmova najviše volim romantične, komedije, akcijske filmove  a najmanje horore, trilere i sl. Danas sam pogledala prvi  i jedini put  Sumrak sagu i vjerujte mi da je više neću gledati, jedva sam izdržala pogledati cijeli film do kraja, bit će super ako noćas ne budem imala noćne more. Za online filmove preporučujem dvije stranice na koje se nije potrebno registrirati, a riječ je o Filmoviti       i  Online filmovi sa prevodom . Ukoliko vam smeta prijevod ili ga ne želite na filmu, samo kliknete na CC off.

Remember Sunday       je priča o studentici Molly koja konobari kako bi nastavila školovanje. Kafić u kojem radi dolazi Gus, zgodan draguljar koji ima problema s pamćenjem.

Wild child        je komedija o razmaženoj bogatašici iz Malibua koju otac šalje u Englesku u strogi internat. Hoće li od buntovnice uspjeti  napraviti mladu damu pogledajte u filmu ;)

The proposal   je romantična komedija u kojem nametljiva šefica prosi svog zaposlenika kako je nebi deportirali u Kanadu.

Forgetting Sarah Marshall je romantična komedija u kojoj Peter pokušava preboljeti svoju bivšu te odlazi na Havaje. Dolaskom na Havaje sresti će i Saru....

Austenland je priča o mladoj djevojci koja je veliki fan knjige Ponos i Predrasude te svu ušteđevinu daje za jedinstveno putovanje u  zabavni park Jane Austen kako bi pronašla ljubav svoga života. Hoće li u tome uspjeti, pogledajte u filmu.

Od filmova još svakako preporučujem The Great Gatsby i The Wolf of Wall Street za koje vjerujem da ste već gledali a teško je staviti svaki film u dvije riječi a da pritom otkrijem cijeli sadržaj filma ;)

Što se tiče Crnog Labuda očekivala sam baletnu priču sa sretnim završetkom koja to nažalost nije.
Iako je djelovalo kao lak odabir filmova bogme nije. Teško je nać film u kojem sam istinski uživala gledajući a bilo je i onih koji su me razočarali, pogotovo krajem ili onih gdje mi je priča izgubila smisao još od sredine filma. Nažalost kodovi rade samo ovako, nadala sam se da će biti prikazan dio isječka no stavljanje koda u html ili direktno   link u post  jednostavno ne rade. 

Jeste li gledali koji film s popisa? Koje filmove bi vi preporučili?

xoxo,Tina
                                                        

22 komentara:

  1. Gledala sam većinu! :) Preporučila bi ti Tajni život Waltera Mittyja koji je onako baš pozitivan film. Zapravo u zadnje vrijeme šta god uzmem gledati ispadne velika glupost! Ili su se moji kriteriji povisili ili više nema baš dobrih filmova!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. gledala sam ga. bio mi je dosadan jer mitty stalno zivi u nekom svom svijetu, zatim ona potraga za jednim dijelom negativa koji mu je cijelo vrijeme bio od nosom... njegovo sanjarenje su mogli malo skratiti

      Izbriši
  2. Revenge je ubjedljivo moja omiljena, pocela sam ponovo gledati od pocetka sa dragim i opet mi je zanimljivo :-) once upon a time sam voljela u prvoj i drugoj sezoni, kasnije je postala bezveznjikava pa sam odustala iako mi je regina jedan od omiljenih likova ikad. Iako niko ne moze zamijeniti Emily, nju volim ko da mi je rodjeni brat! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Revenge je suer, sa gustom je gledam i jedva cekam taj trenutak da se osveti Viktoriji za smrt svog oca. A Once uon a time mi je suer zbog Regine,Emily i Henry-a :)

      Izbriši
  3. Revenge sam u dva dana pogledala cijelu prvu sezonu i započela drugu,ali uvijek nađem neku novu super seriju pa zaboravim onu prijašnju :D Odlična mi je serija.Definitivno bih preporučila Orphan black,seriju o klonovima-to je još jedna koja me je u kratkom roku oduševila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti ali kad su klonovi, vampiri u pitanju, takve serije i filmove preskačem

      Izbriši
  4. Totalno imamo različit ukus, ja nisam baš od romantičnih komedija, volim trilere, SF, fantasy, horore baš i ne doduše...ali ne mogu virovat da te frkica nakon Sumrak sage, pa to je limunada :))) baš slatko!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pogledala sam LOTR, Hobita, Avatar, ali Sumrak sagu nemogu... pretvaranje iz vuka u čovjeka, ispijanje krvi i slično samo mi ledi krv u zilama meni ovako zimogroznoj

      Izbriši
  5. preskačem ljubiće kad god mogu... ali večeras sam na tv-u pogledala dobar ;)
    samo ti je ljubav potrebna... ili nešto slično...
    meni daj nešto za živce, horor, sci-fi, fantasy, akciju... a dobra komedija nije snimljena već barem 20 godina, šteta

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. žao mi je sto ga nisam pogledala, ali bit ce repriza, makar njih nikad dosta, uvik se vrte po tv-u

      Izbriši
  6. Austenland me zanima :)
    Gledala sam Once upon a time i oke mi je serija ;D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ces sa Austenland biti zadovoljna, više nebi htjela otkrivat jer onda nije film zanimljiv. Meni je OUT suer serija i volim je pogledat

      Izbriši
  7. Ja sam više tip za serije, filmove jako rijetko gledam. Slažemo se oko Once upon a time, to mi je odlična serija jer volim jako Robert Carlyle, on mi je genijalan glumac :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja je više volim gledat zbog makeup-a kojeg ima Regina i Ema

    OdgovoriIzbriši
  9. Forgetting Sarah Marshall je najbolja komedija svih vremena :) Austenland je sladak skroz :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prvi film ok, drugi mi nije ništa posebno, malo su pretjerali s tim Jane Austin parkom

      Izbriši
  10. Odgovori
    1. drago mi je da nas je sve vise fanova ove serije :)

      Izbriši
  11. Kao velikoj ljubiteljici lika i djela Jaen Austen- sad si me zainteresirala za Austenland :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ozbiljno? Tad vjerujem da ce ti se film svidjeti :)

      Izbriši
  12. Gledam Revenge i još hrpu serija a za filmove baš i nemam volje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidis, ja tesko pohvatam kad gledam vise serija, pogotovo ove reprize kod nas + nove sezone na stranim programima

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.