srijeda, 7. svibnja 2014.

Empty #8

Od zadnjeg empty posta prošlo je manje od 2 mjeseca. Moja kanta je sve veća i više nije bilo mjesta za skupljat prazne proizvode te je došao red da konačno pokažem šta sam sve potrošila i da potrošeno bacim u predviđeni kontejner a ja ću se osjećat lakše jer sam bacila lipu količinu proizvoda i oslobodila si mjesta za sljedeće potrošene proizvode.

                                          


Proizvode sam nasumično vadila, da su me vidjeli stanari sigurno bi pomislili da sam jedan veelikiii čudak koji slikaje prazne proizvode. :P

                  
          
*Afrodita mlijeko za tijelo sa acai bobicama sam potrošila prije par dana i uživala sam u mirisu divnih bobica i limuna. Kad dođe do kraja, teže izlazi van te je potrebno okrenit ambalažu naopako da se cijelo mlijeko spusti kako bi se moglo koristit te odvrnit poklopac te izvuć ostatak proizvoda van jer ga više nemožete iscjediti. Iako mi je ovaj proizvod bio pr uzorak planiram ponovit kupovinu ovog mlijeka.

Balea šampon sa ružmarinom i melisom, trošim već drugo pakovanje dok nekupim neki drugi šamon, nije ni  ovaj toliko loš ali nije mi ni najbolji.

Essence moj omiljeni odstranjivač, više ne pamtim koje mi je ovo pakovanje po redu. Ostala sam bez i sad imam neki xy odstranjivač koji će poslužit dok si nekupim moj najdraži Essence.

 
    

Nivea happy time je odličan gel za tuširanje sa narančom i bambusovim mlijekom, divnog mirisa. Za sve ljubitelje voćnih mirisa, moja preoruka.

Schauma sa voćem i vitaminima je kupljena jer sam se malo zaželjela promjene od Q10 kojemu sam dosta dugo vjerna.

Wella regenerator je dosta dugo trajao, 500ml je došlo do kraja a ja sam zadovoljna kako mi je njegovao i nahranio kosu.

 

Fa Luxurious moments je divan gel za tuširanje, kremast, miriše po ljubičici i ametistu (premda više prevladava ljubičica) svi ljubitelji mirisnih gelova će uživati u ovom gelu, ako niste ljubitelj intezivnijih mirisa u gelovima za tuširanje tada ovo nije gel za vas :(

*Afrodita Mineral water je super mazalica za tijelo kao i prethodna, nju sam brže potrošila, mrvicu manje gušća od acai bobica te jojobe.

Mixa miceralna je odlična i o njoj sam već pisala post, kupljena je druga miceralna također od Mixe ali za suhu kožu i sklonu crvenilu.

Schauma, da se ne ponavljam, sve sam napisala kod gornje slike. ;)

Balea dusch sorbet od breskve je kremasti gel za tuširanje, gušći nego što su njihovi gelovi na koje smo navikli, teže izlazi kad dođe do kraja a nije bilo druge već ga izrezat i iskoristi ono malo što je još ostalo a nemože van ;)

Balea piling za tijelo sa mirisom cimeta i jabuke, odličan ali iz limitirane kolekcije tako da nisam sigurna da ga još ima u DM-a.

*Nuxe Reve de Miel  krema za ruke koja me spasila kada su mi ruke bile jako suhe i ispucale, korištena redovito, potrošena do zadnje kapi.

 


*Nuxe Nirvanesque light je krema namjenjena sprječavanju prvih bora. Lagane teksture, brzo upijajuća, korištena redovno, pomaže u njezi i sprječavanju prvih bora.

Avene krema i emulzija sa spf 50 sa kojima se nisam našla. Krema mi ne odgovara jer se teže razmazuje za razliku od emulzije i fluida ali sam sa ovim kremama bijela kao duh, više mi odgovaraju fluidi te mislim da ću prije uzet Durcay ili Biodermu.

Cien nije potrošen ali je najgore labelo koje sam mogla probati. Kupila ga je  kolegica nama dvjema  ali usne su katastrofalno masne od njega i bjele, tako da nećete ništa propustit ako nemate ovo labelo u svojoj kolekciji.

Eterično ulje lavande mi je ostalo još od ljeta kada sam radila svoju zaštitu od komaraca a pomoglo mi je i kod nesanice kada bi stavila par kapi na blazinicu i kada bi istu držala na ormariću pored kreveta. U zatvorenom prostoru se osjeti težina lavande, ali ako spavate uz otovren prozor tada će biti lakše podnošljva.



Nivea creme care tester je njezan gel za tuširanje koji ima miris po plavoj nivea kremi. Vjerovatno kupujem .
Biobaza je za sada jedini tester koji sam probala iako ih imam još, a ovaj je za uklanjanje šminke i čišćenje  lica i ostala sam oduševljenja  kako nježno a efektno uklanja makeup.

Eucerin aqua porin active je super lagana krema koja mi se svidjela prilkom korištenja testera te je stavljam na popis za kupnju.

Super Playboy je tester koji je došao sa L'elbolario kremom od ljubičica kupljenoj kod Sare a sam miris mi se jako svidio te ga stavljam na wl. Prvom prilikom je moj!

Givenchy Dahlia Noir je tester koji mi se također svidio i premda je tester potrošen još uvjek ga osjetim malo u ovom mini pakovanju.

Osim prikazanih proizvoda potrošila sam testere iz mini posudica od kojih je nuxe reve de miel krema za lice koja mi je lani prvi put odgovarala kad sam je probala ali ne i sada. Isto tako potrošeni su pojedini testri bb krema ali kako nisam imala natpis na svakoj posudici nesjećam se sto sam sve imala :( imam još malo bb kreme, iskreno neznam čije, eto koristim je mada je već i njoj polako kraj. Od blazinica nisam sačuvala vrećice a potrošila sam ih čudo, najmanje 5 pakovanja od zadnjeg empty posta ako ne i više.  Odu blazinice u tren, što za čišćenje kože, skidanje šminke, laka. 

17 proizvoda, 8 testera, nije loše, zar ne? Što ste vi potrošili od kozmetike u zadnje vrijeme?

Proizvodi označeni * su pr i za svaki proizvod je napisana recenzija.

Broj komentara: 10:

  1. i ti si potrošila hrpu stvari :D super :)
    baš me zanima Afrodita Mineral Water mliijeko za tijelo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. prije 2 mjeseca bilo je vise praznih proizvoda nego sada,al ok. mineral water je lagano,brzo upijajuće mlijeko za tijelo, ugodnog i svježeg mirisa. ima firming effect, malo zagladi kozu, dobro je nahrani i to je to. ako ti nestane mlijeka za uklanjanje šminke, slobodno umi afroditino mlijeko, skida sve bez problema :)

      Izbriši
  2. s essence odstranjivačem laka sam i ja bila zadovoljna, ali sad mi je nail art puno bolji od ovog jer ni on više nije s acetonom :D
    niveine happy time tuširalice isto volim... ali zato su mi schauma šamponi grozomorni, probala jedan i ne želim im više prići blizu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. taj odstranjivač nisam probla, mogla bi :) vidis meni je schauma skroz ok, ali jasno je da svaka krema, šampon i drugi proizvodi nemoraju nuzno svima odgovarati

      Izbriši
  3. Svaka ti čast! Puno si proizvoda iskoristila. :) Vidio sam pilinge za tijelo i ne razumijem kako to primijeniti na tijelu? Jedva sam naučio za lice, ali tijelo? Što to nije previše trošenja proizvoda za cijelo tijelo?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Subrino, piling za tijelo funkcionira isto kao i onaj za lice. Dovoljno ga je staviti nalo na spuzivcu te rasporediti ravnomjerno po cijelom tijelu. Pilingom skidas mrve stanice koze, koza je meksa. Ako ga pomjesas sa gleom dobit ces kremasti gel za piling zrncima :)

      Izbriši
    2. Sada mi je jasno. Potrebno ga je nanijeti na spužvicu pa će se pjeniti sama od sebe. Dobra ti je ideja sa kombinacijom s gelom za tuširanje. :) Hvala.

      Izbriši
    3. Nema na čemu, drago mi je kad mogu pomoći :) Hvala na posjeti :)

      Izbriši
  4. Bila si vrijedna! I ja ovak razrežem tubice da sastružem sve i kapljicu ako mi je proizvod stvarnoooo dobar! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga! Gle, ja ti svaki proizvod iscjedim do kraja koliko god da se on meni sviđa ili ne. Žao mi je ako ostane i malo šampona u boci a to se baci. Nisam uvijek u najboljoj financijskoj situaciji te mi je svaka kap proizvoda jako vazna i nastojim da sve sta koristim bude razumno i na taj način i potrošit. S obzirom da nas je 4 kod kuće nije teško skupit ovu hrpu proizvoda :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.