ponedjeljak, 5. svibnja 2014.

L'oreal volume million lashes excess

Pozdrav svima! Danas sam vam pripremila post o maskari koju jako dugo koristim. Riječ je o L'oreal volume million lashes excess maskari. Maskara dolazi u zlatno-crvenoj  boji, ostavljajući dojam elegancije. 

                                               
     


Nakon otvaranja na četkici ostaje manja količina maskare koju  uklonim. U početku mi je bila i previše mokra te sam znala bit zamazana. Nakon nekog vremena bila mi je taman, i proizvoda više nije ostajalo na četkici  kao u početku. Četkica je gumena, ima savitljiv zglob dok je u sredini lagano zaobljena. Vlakna  na početku i kraju četkice su krata dok su u srednjem djelu veća. Osobno uvijek nanosim dva sloja maskare a sve šta ostane na četkici stavim na donje trepavice.Četkica je velika te dobro obuhvati sve trepavice.

  



   
   
   

Najbolje se uklanja mlijekom nego tonikom i miceralnom, jer ostaje dio maskare ispod donjih trepavica. Ja sam je skidala  sa mlijekom za uklanjanje šminke te nakon toga miceralnom. Ne trusi se i nestvara grudice. Kod mene je izdržala i manji plač gdje je maskara u manjoj količini  nestala sa donjih trepavica dok se na gornjima dosta dobro držala. S obzirom da me kapak zna iritirati (nije uzrokovano maskarom) maskare bude malo ispod oka. Trepavice su lagane te nemam osjećaj težine.  Maskara sadrži 9ml a rok trajanja je 9mjeseci od otvaranja. Možete je naći u drogerijama, a cijene su 104,90 u Dm-a, dok je u Mullera 99,90.

Ja sam svoju maskaru kupila 1.12. kada je u DM-u bila zadnji dan na akciji te sam sa knjižicom bodova dobila dodatni popust te sam je platila 55kn. Razlog zbog kojeg se nikad ne vraćam nekim maskarama  je taj što uvijek volim probati i ostale maskare, neovisno o brendu no to neznaći da neću ponoviti kupnju iste.

Jeste li probali ovu maskaru? Koju bi mi još preporučili?

xoxo,Tina

Broj komentara: 12:

  1. Ja vjerno koristim njihovu Voluminuoos 5x u zlatnom pakiranju, njoj se uvijek vratim.. :) I ženo, kako ti imaš duge trepavice... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja se nemam običaj vračati maskarama jer uvijek isprbavam nove. prošli mjesec kad sam išla u BiH upoznala sam curu koja ima još veće trepavice od mene, nisam mogla vjerovati, eto ima nas malo sa tako darovanim trepavicama :)

      Izbriši
  2. maskara djeluje super, imam popust na L'oreal maskare 30%, možda iskoristim :D
    zadnju sam kupila Miss mangu i tako tako mi je :/ :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bilo bi dobro iskoristit popust. Ja miss mangu još nisam probala pa nemogu nista komentirat

      Izbriši
  3. Ja imam već drugu tubu ove maskare i odlična mi je. Ne znam jesi li probala, ali mene zanima ona Chanel (volume) koju svi hvale, ja nikako da se odlučim na kupnju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To mi je drago čuti :) Chanel imam ali onu mini što je lani bila uz gloriju. nisam je još probala, vjerovatno je sljedeća na redu kad ova skroz bude gotova

      Izbriši
  4. ako ju uhvatim na nekom popustu, rado bi ju isprobala. imala sam takvu u crnom pakiranju i bila je odlična :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super :) ja se nadam da ce biti popusta na maskare samo treba vidjet gdje ikad i onda uzeti svoj primjerak :)

      Izbriši
  5. aj molim te, s takvim trepuškama tebi i ne treba maskara ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. wauuu kak imaš dobre trepke :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.