subota, 28. lipnja 2014.

Carita ideal douceur milky water

Carita je Francuski brend preparativne kozmetike. Prošle godine od Sare sa bloga Make up my day sam dobila mlijeko za uklanjanje šminke o čemu ću pisati u ovom postu.

                              

Mlijeko dolazi u plastičnoj bočici od meke poluprozirne plastike sa sreberenim mat čepom na odvrtanje. Otvor kroz koji izlazi odstranjivač je malen ali dovoljno velik.

                                    

   Teksura odstranjivača je jako rijetka, gotovo vodenasta. Kada se nanese na lice, postaje prozirna ali jako ugodna i lagana.

    
   

Ovaj odstranjivač je meni veliko razočaranje. Teško skida makeup, maskaru, bb kremu. Nakon ove mliječne vodice potrebno je kožu još jednom dodatno očistiti gelom za čišćenje lica i miceralnom jer sama mliječna vodica ne ukloni sve do kraja. Mliječna vodica je namjenja osjetljivoj koži i očima te ne izaziva nikakve iritacije, prištiće crvenilo i sl.

Caritu možete kupiti na feeluniqe-u Jagodici a cijena za 200ml je 42,50€. Carita ima i svoju web stranicu preko koje možete naručiti proizvode a koje se šalju jedino u USA.

Usporedbe radi, koristila sam mlijeka i losione za tijelo drogerijskog ranga koji su mi puno bolje uklanjali make up nego carita. Za 42,50 eura možete kupiti nešto od dekorative, preparative, RT kistove ali mliječnu vodicu ne preporučujem. Mliječnu vodicu treba potrošiti u roku od 12 mjeseci što uopće nije problem s obzirom na njenu rijetku i vodenastu teksturu.

Koje odstranjivače make up-a koristite?

Broj komentara: 8:

  1. Imala sam, ali također nisam bila oduševljena. Mislim da se tu samo plaća brend i ništa više. Previše novaca za ništa muzike :)
    Btw, ja ti koristim Apivitinu umivalicu za skidanje šminke, pisala sam o njoj i jednostavno je obožavam. Skida sve, čak i najgori vodootporni makeup, a njeguje lice prirodnim sastojcima :) Koristim je također i za jutarnja umivanja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sara, ova recenzija mi je bila još teza jer je Carita dobivena od tebe a meni zbilja tesko skida make up

      Izbriši
  2. Nisam probala, malo stvari sam imala od Carite. Ja uklanjam uljima u posljednje vrijeme i baš mi je super.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ulja nemam a nemogu naraviti usporedbu mada mislim naručiti od gg ulje za skidanje sminke

      Izbriši
  3. Šteta da ti nije dobra. Meni su ulja zakon za skidanje šminke iako sam u posljednje vrijeme zabrijala na micelarne ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nema druge, moram probat ulja. a meni svaka mieralna nije bas ok, pogotovo kod maskara dok bb kremu ukloni bez problema

      Izbriši
  4. micelarna, ali je volim kombinirati s jojobinim uljem ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kod mene miceralna prolazi samo sa gelom za čišćenje lica, samostalno mi nije dovoljna

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.