srijeda, 2. srpnja 2014.

Nivea serum i gel krema q10 anticelulitni proizvodi

Prije 3 i pol mjeseca koliko je prošlo od Beauty blog day-a u  goodie bag-u od sponzora smo dobili i anticelulitne proizvode. Kako sam prvo počela sa korištenjem Nivee danas ću vam pisati o njima. Prije nego krenem sa recenzijom, želim napomenuti kako sam nekad bila puno aktivnija po pitanju vježbanja i kako je celulit bio lako riješiv redovnim kretanjem, vježbanjem a kreme koje sam tad koristila pomagale su mi da ga bar na kratko zaboravim. Što idem starija celulit je sve obilniji i sve ga je teže ukloniti. Razlog tome je nedovoljno kretanje no kako sam počela ići na more nadam se da će mi to bar malo pomoći u smanjenju celulita.

                                    

Nivea anticelulitni serum dolazi u kartonskom pakovanju koje nije u potpunosti zatvoreno tako da možete vidjeti bočicu. Serum dolazi u čvrstoj bočici, poluprozirnog čepa i pumpice koja daje dovoljnu količinu proizvoda.

                                   
                                                     

Serum je zlatno-žute boje, srednje gustoće, lako se nanosi na kožu, koža je lagano ljepljiva. Brzo se upije a koža je lagano zategnuta. Serum sam korstila redovito, i to večinom uvečer samo na području bedara. Celulit je manje vidljiv no ne i uklonjen. Cijena je 75kn a ima ga u svim drogerijama.

Sastav:
 

Niva gel krema dolazi u pakovanju u tubi od meke plastike. Otvor je srednji, prilikom istiskivanja pripazite na količinu proizvoda koja vam je potrebna. Gel je lagane teksture, plave boje, ugodnog mirisa. Lako se nanosi na kožu čineći je malo ljepljivom te je ugodno hladi.

 
                                     

                                          

Proizvode sam koristila odvojeno, i više mi se sviđa serum nego sami gel. Celulita ima manje no nisam  ga se u potpunosti riješila. Najtvrdokorniji je u dubljim slojevima kože za što će trebati više vježbanja i kretanja  jer ću ga se jedino tako mogu ukloniti  a kreme će tada imati veći i bolji učinak.

Serum sadrži 75ml zbog čega traje kraće dok gel krema ima 200ml i traje duže od seruma. Cijena gel kreme je  85kn a dostupna je u svim drogerijama.Serum i gel namjenjeni su svim tipovima kože.

Sastav:


Da li koristite anticelulitne proizvode? Ako da koje i da li ste zadovoljni sa njihovim djelovanjem?

*PR proizvodi. Recenzija je napisana iskreno na temelju osobnog iskustva te na nju nitko nije imao utjecaja 

Broj komentara: 7:

  1. Koristila sam mnoge anticelulitne proizvode, ali iskreno nema ništa od toga ako osoba ne vježba.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako je, uz vježbu će ga se prije uklonit nego sa samim kremama

      Izbriši
  2. Nisam nikada koristila anticelulitne proizvode. Ustvari jesam, mamine, ali tad još nisam imala celulita. Mazala sam se iz fore. A sad? Što da ti kažem? Ne vjerujem dok ne vidim na svoje oči.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve je super dok nema celulita zato uživaj! ;)

      Izbriši
  3. Koristim serum, ne vidim rezultate ako ne vježbam :D sad sam počela vježbati nanovo pa ćemo vidjeti rezultate

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam se uljenila, to mi nije opravdanje pa se nadam da ce setnja do plaze i kupanje bar malo pomoći da ga uklonim :)

      Izbriši
  4. dok se ne mrdne guzica ništa od ovih mazalica ;)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.