petak, 1. kolovoza 2014.

Favorites of July

Dragi šminkoljupci! Još jedan mjesec je iza nas a sa njima i još jedni favoriti. S obzirom da sam nedavno objavila empty post  sve sam mislila kako neću imat puno toga za pokazat što sam sve koristila prošli mjesec, no kako sam počela uzimat i slagat stvari za post iznenadila sam se kako se ipak skupila jedna lijepa brojka korištenih proizvoda :) Krenimo redom:

                                                   


Balea waschpeeling gel sam uzela kad mi je njihov najprodavaniji gel bio na pola potrošen. Jako mi se sviđa što je blag i što temeljitzo očisti lice pritom radeći nježan piling.

Afrodita hydra thermal je krem akoju stalno koristim i sve mi se čini da joj kraja nemam a ja nevolim gomilat nove proizvode dok one koje imam ne potrošim. Uz nju sam koristila testere koje sam dobila na BBD-u tako da je ovo druga mini krema od Nivee koju koristim.

Vichy Idealia  eyes o kojoj sam pisala i nije me pretjerano oduševila ali mi je bar malo posvjetlila moje podočnjake.

  

Aussie su novi šamponi koji su mi došli na testerinaj i sa kojim asam jedanko zadovoljna ako i sa prethodnima koje sam robala tako da ovog mjeseca možete očekivati njihovu recenziju.

         

Nivea anticelulitna gel krema je polako pri kraju, koristim je najviše preko dana o njoj sam više pisala u ovom postu.

Biobaza noćni tretman koristi već mjesec dana i prvo što mi je smetalo kod ove kreme je miris cimeta koji se u početku dosta osjećao no s vremenom se više toliko ne osjeti ili sam postala imuna na njegov miris.

Biobaza glina me oduševila efektom hlađenja, lako se nanosi, brzo suši i lako ispire. Kroz neko vrijeme možete očekivati recenziju ovih proizvoda. Ono št me najviše iznenadilo je što sam super reagirala na kremu s obzirom da sadrži kofein na koji sam alergična.

  

Balea sreet art je super mirisni voćni gel sa mirisom naranče, kupila sam ga prilikom jedne posjete DM-a a u ponudi je još jedan pa svakako pogledajte ako ih još ima jer super mirišu a možete vidjeti i koliko je gela ostalo za razliku od njohovih pakovanja i sličnih proizvođača.

Balea Melon Tango je super mirisni losion za tijelo s mirisom dinje koji miriše tako dobro da bih ga najradije jela a ne nanosila na tijelo koliko super miriše. Iz limitirane je kolekcije pa uzmite svoj primjerak dok je još ljeto i dok ne nestane sa polica. Ako se ne varam košta oko 8,90.

Dove pure je stick koji koristim umjesto dezodoransa jer me svi guše ali iskreo dosade pomalo jedan te isti miris. Sve mi se čini da će trajati vječno s obzirom na količinu koju ima. Isto kao i kod krem aza lice nije nešto što volim gomilati. Ako imate prijedlog ili ideju  za nešto bolje slobodno napišite u komentarima :)





Balea urea lipen balsam koristim već dosta dugo jer ga je potrebno jako malo a usne lijepo njeguje i još k tome miriše na slatko no mene najviše podsjeća na šećer.

Rosal lip balm Coral Candy i Flash Nude sam kupila čim su izašli u prodaaju. Usnama daju nježnu boju i hidrataciju. Flash Nude je moj favorit jer mi se bolje slaže prema boji usana i djeluje dosta prirodno te ima malo shimmera u sebi koji nije vidljiv na usnama, coral Candy je prava osvježavajuća boja a ako tražite nešto za minimal makeup look slobodno ih možete koristiti no nisu ruževi ni lip cream već njegujući balzami koji daju blagu boju vašim usnama. Ako vam ovako nešto odogovara za preko dana, imate moje preporuke.

Wet n Wild Black Creme je lak koji koristim u svrhu testiranja i za sada ću vam reći samo da sam jako zadovoljna njegovom pigmentacijom te da mi je korištenjem i boljom puno bolji od Flormara iz linije pretty.

Bourjois korektor koristim više za prekrivanje manjih prištića i manjih nepravilnosti kaio van kuće nebi izašla sva neuredna i prištava. Ima lagano prekrivanje što meni i odogovara pogotovo u ljetnim danima. Više o njemu ste mogli čitati u ovom postu.

Ovoj ekpici nedostaje Nuxe fluid, L'erbolario krema sa ljubičicama i Balein gel za čišćenje lica. Bez njih ovako se našlo 17 proizvoda i jedan tester :)

  

Koji su vaši mjesečni favoriti?

Broj komentara: 6:

  1. Nisam jos napravila post sa mjesecnim favoritima, samo sa nekozmetickim, ali morat cu uskoro :) nista od ovog navedenog ne koristim osim Aussie miracle recharge spreja i odlican je! Bas super miris ostavlja na kosi :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš me privlači ovaj Balea Street art gel za tuširanje, pogotovo jer miriši po naranči :)
    Melon tango znam da je fantazija od mirisa :)
    WnW lak mi se isto čini dobar, nikad dosta dobrih, pigmentiranih crnih lakova :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni isto Vishy Idealia okoloočna krema nije ništa posebno. Balea wash-gel za lice mi je odličan!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tesko je zaključit na temelju testera dali krema valja ili ne. otreban je duzi period koristenja kao bi se mogao vidjeti učinak kreme

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.