četvrtak, 6. studenoga 2014.

Kate Perry: Killer Queen

Ove godine za svoj rođendan sam dobila dva mirisa, koja su mi na prvu bili prejaki pa sam njihovo testiranje i samo korištenje ostavila za hladnije dane. Danas vam donosim svoje dojmove o mirisu koji je od Kate Perry naziva Killer Queen.

                             
Set dolazi u kartonskoj kutiji koja na sebi ima oblik romba među kojima se nalazi kruna dok je sam rub ukrašen crnim točkicama koje su nalik na gornji dio kraljevskog plašta. Unutar pakovanja se nalazi parfem od 30ml i gel za tuširanje od 75ml.

   

Bočica je jako zanimljiva i efektna, tamnije crvene boje dok je na dnu i svjetlija što se može vidjeti na slici. Sam oblik boce podsjeća na rubin. Gornji dio je naravljen od čvrste plastike u zlatnoj boji, te podsjeća na krunu  a sam vrh na kraljevski grb. Na oklopcu su urezani nazivi mirisa dok sam gornji dio ima inicijale Kate Perry i pse.

 
                                        
                      

Miris je na prvu intezivan, a mene je odmah asocirao na štrudel od višanja. Doduše nisam bila ni daleko od pogađanja jer miris u sebi ima ove mirisne note:

    
Gornje note: šljiva, bergamont, šumsko voće
bazne note: jasmin, frangipani (plumeria, egzotiočno cvijeće) celosia (vrsta cvijeća)
donje note: praline, kašmir, pačuli.

Ja sam u početku najviše osjećala šljivu, bergamnot i praline dok sam miris s vremenom na koži ostavlja jedan topli, puderasti miris. U svojoj kolekciji nemam ništa slično ovom mirisu pa ne mogu napraviti usporedbu.

Gel je manje i slabije parfumiran. Prozirne i  srednje gustoće pjeni se ali ne toliko koliko standardni gelovi za tuširanje. Kako je slabije parfumiran tako i brzo nestaje s kože. U koliko ste ljubitelj toplih, puderastih nota, tada je ovaj miris (ili set) za vas. Meni je idealan za jesen/zimu, dok  za ljetne mjesece nije bar meni osobno. Miris možete naći  u Mullera po cijeni od 194.90 za 30ml, 264.90 za 50 ml, u Dm-a samo od 30ml za 209.90. Gel za tuširanje ima samo Muller u pakovanju od 200ml po cijeni od 77.90. Također dolazi i u setu. Prije kupovine probajte miris na koži jer se tu najbolje osjeća, meni traje oko 6 sati na koži. Ako vam se svidi a vrijeme je blagdana tada vjerujem da će te ovaj miris staviti na wish listu.

Kakve mirise najviše volite?

Broj komentara: 12:

  1. imam taj parfem i obozavam ga!!! ti si bar dobra, bar si osjetila neke mirise, meni mirise slatko i to je moj domet u raspoznavanju hahahaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja pojedine note etim u mirisima dok druge moram pogađati :)

      Izbriši
  2. Pakiranje je predivno! kako si miris opisala, mislim da bi mi se svidio. Volim zimi jake mirise!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pakiranje je super! nisam ljubitelj teških mirisa ali eto, kemija nam se mjenja s vremenom a tako i mirisi koje ili volimo ili ne

      Izbriši
  3. štrudel od višanja nije loša asocijacija ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. na prvo korištenje me doslovno asocirao na štrudel :)

      Izbriši
  4. Osobno mrzim parfeme koji ne mogu stajati uspravno ali moram priznati da su se potrudili oko pakiranja :)

    OdgovoriIzbriši
  5. njezini parfemi imaju najljepše pakiranje...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znam da je ovo njen treći miris ali nisam gledala njene prijašnje mirise i pakovanja

      Izbriši
  6. Meni je gospon mužek poklonio ovaj parfemčić i na prvu mi se učinio presladak, no kad se rasprši baš bude fin i ugodan :D al morat ću probati i plavi, on mi se malo više svidio :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da,on je jak u onom trenu kada se tek stavi a kasnije se osjeti jedna topla uderasta ugodna nota

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.