utorak, 18. studenoga 2014.

Organlook lip balm - lemon -

Bok šminkoljupci! Danas sam vam pripremila recenziju jednog divnog balzama za usne čija sam ponosna vlasnica skoro 2 mjeseca. Riječ je o prirodnom balzamu za usne, koji je ujedno i prvi takav koji imam a koji sam dobila u razmjeni s Melisom :)

Balzam dolazi u standardnom pakovanju za labela, no još veći plus kod mene ima to što je pakovan u vrećici na kojoj piše datum proizvodnje, sastav i sve što već ide.

                                      
                                                                

Ono što mi se sviđa kod ambalaže je i ova slatka, šarena naljepnica i voćka limuna po kojoj balzam i miriše. Mala zamjerka kod ovog pakovanja je kod poklopca za koje bih voljela da je malo čvršće prilikom zatvaranja.

                                       

Balzam je žute boje i miriše super! Baš po limunu. Sam miris meni osobno nije intezivan i tako fino miriše da mi dođe da stalno  grickam i ližem (smije li se ovo uopće pisati?)  usnice samo zbog mirisa no miris se brzo gubi odmah nakon nanošenja. Balzam je još zanimljiv što je cijeli hrapav s vanjske strane čime je još zanimljiviji od standardnih  tvorničkih balzama. Moje usne nisu previše suhe ni ispucane tako da mi balzam odgovara i zadovoljava njegu mojih usnica. Na usnama nema nikakvih masnih tragova, već su usne meke i njegovanje. Za usnice koje pucaju i kojima treba jača hidratacija, bojim se da ovaj balzam ne bi bio dovoljan. Cijenu proizvoda ne znam jer sam balzam dobila na poklon, no ako ste u Sarajevu, svakako pogledajte ponudu prirodne kozmetike i vjerujem da će te naći nešto i za sebe.

Sastav:

                                          

Koristite li prirodnu kozmetiku?

Broj komentara: 13:

  1. Hi Tina, thx bunches for your lovely comment. The GFC is on the right-hand side at my blog, it's the one that is called *Pridružite se ovoj web-lokaciji* on your blog. As you can see I already followed you #173 so now it's your turn. Waiting for you on my blog.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdgovoriIzbriši
  2. e vi'š baš bi mogla malo pogledati njihovu kozmetiku :D djeluju zanimljivo

    OdgovoriIzbriši
  3. zanimljivo izgleda :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni isto, tim vise zbog grudičastog izgleda iz vana

      Izbriši
  4. po sastavu ovo ne bi trebalo biti loše, a ja baš voooolim citrusne mirise :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. labelo je sasvim ok, ne masti usne nego ih lipo njeguje i fino mirise :)

      Izbriši
  5. jao ovaj post sam preskočila :) zbog zainteresiranih osoba, cijena je 4 KM, a Organlook možete naći na fb.. :) drago mi je da ti se sviđa i da ga možeš koristiti. Iznenadila me je hrapava površina, ali to samo govori o tome da balzam nije fabrički pravljen :) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. trazila sam ih na fb ali bez uspjeha :( i meni se isto sviđa sto nije nalik onim tvorničkim balzamima :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.