utorak, 4. studenoga 2014.

Wet 'n' wild gliter za tijelo E3512 Bleached

Ovo ljeto kada mi je na kućnu adresu došao paket Wet 'n'Wild proizvoda među njima je bio i ovaj mali gliter za tijelo i lice.

Gliter dolazi u maloj četvrtastoj plastičnoj kutijici. Proizvod je obložen dodatnim naljepnicama te se tako proizvod čuva od neželjenog otvaranja i diranja. Sam proizvod se lako otvara i zatvara te se prilikom zatvaranja čuje klik te možete biti sigurni da je dobro zatvoren i da se neće otvoriti.

                           
  

Gliter  je gelaste teksture, srednje gustoće. Po sebi ima sitne glitere u bojama koje se presijavaju pri pokretu. Gliter se najbolje nanosi prstima! Nažalost, ako mislite imati sami gliter na očima, to baš i nije moguće jer se zbog svoje teksture teško smješta na sam kapak te će ga biti svugdje ali ne i tamo gdje vi želite. Nakon nekog vremena počinje da pada s kapka tako da sam ga znala imati i po cijelome licu. Ako imate naviku da se naslanjate rukom ili da svako malo dirate lice tako ćete još brže skinuti gliter.

   

Gliter je najbolje nanositi na tijelo  ljeti prilikom izlaska vani, za doček nove godine, još ako imate malo boje od ljeta ne sumnjam da će dobro pristajati i dati željeni efekt. Gliter se može kupiti u Accessories dućanima po cijeni od 14,50kn.  Težina proizvoda nigdje ne piše, pretpostavljam da će biti oko 2-3gr. Čim dođem do točnih podataka post će biti editiran. Trajanje glitera je 24 mjeseca od otvaranja.

Koristite li glitere?

*PR proizvod. Recenzija je napisana iskreno na temelju osobnog iskustva.

Broj komentara: 9:

  1. Ovakvi proizvodi me uvijek privuku, a kada ih kupim ne koristim ih i na kraju ih proslijedim dalje. I tako svaki put :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja isto gledam sta bi sa njim s obzirom da mi na očima ne stoji a više nije ljeto pa da ga nosim na koži. mislim da ce tada prije biti kod sestre :)

      Izbriši
  2. Ajme kako je predivan! Volim kad se tako presijava <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš ga zamišljam na očima za doček :) Rijetko nosim šljokice, a onda ako se već odlučim za to, to bude tu noć u godini :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moze se on nosit i ljeti po tijelu, moze po licu ali meni se na očima bas ne zadrzava

      Izbriši
  4. Volim kad se šljašti i bez glitera mi je nezamisliv doček Nove godine :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.