ponedjeljak, 1. prosinca 2014.

Favorites of November

Bok šminkoljupci! Došli smo do zadnjih mjesečnih favorita za ovu godinu. Čini mi se kao da je još jučer bio 1.11. a od danas nas dijele samo 24 dana do Božića. Kako vrijeme ide! No, da ne duljim, idem na favorite :)

                                    

Kod mene dugo nije bilo Palmolive šampona, tako da je i on jednom prigodom završio u košari a tako i u favorite. Imala sam ga već i ranije, vidim da su malo promijenili dizajn ali ne puno ali šampon kao šampon je ostao isti, bitno da odgovara mojoj kosi.

Avon senses garden of eden sam dobila od Sare na poklon u lanjskom paketu, dugo sam ga čuvala i sada je došao na red. Gušće je teksture od ostalih i sporije se troši ali miriše predivno po cvjetnom mirisu.

Avon solutions piling za lice sam dobila negdje lani i od tada je u upotrebi, i već je polako pri samom kraju. Nakon što potrošim ovaj piling moram  naći  neki drugi. Ovaj se može koristiti i kao osvježavajuća maska.

Balea pjena za čišćenje lica je nježna i blaga ali mi zbog glicerina malo isušuje kožu.

   

San kreme za lice i tijelo su odlične, mene je najviše oduševila dječja koja je spas za nakon depiliranja  a dnevna i noćna su također odlične kreme.

   

Elixir je savršenstvo! Za ožiljke, mrlje, višak sebuma, više namjensko ulje koje je jednom riječju savršeno! Više u njemu u recenziji koja će biti do kraja mjeseca.

                             

Avon krema za ruke je u stalnoj upotrebi jer od silnog pranja ruku koža mi je suha i zateže a krema je pravi spas.

Nakon što sam pročitala nekoliko postova o štetnosti sastojaka koje se nalaze u dezodoransima , roll on-u, stickovima, i kada sam vidjela da je aluminij klorid drugi po sastavu odmah nakon vode odlučila sam se za Biobazu koja nema štetnih sastojaka u sebi. Ne štiti me puno od znoja, ali mi bar znoj više ne 'miriše' kao prije. Ovo je jedan od mirisa koji mogu podnijeti, vidim da ima još jedan novi a ću vjerojatno i njega uzet ako mi se svidi miris.

Vichy idealia eyes je jedina okoloočna krema koju koristim a više o njoj ste mogli pročitati ovjde.

Golden Rose velvet matte je divan mat ruž, malo jače roze boje, i može se nositi svakodnevno i ja ga osobno ne bi stavljala u kategoriju proljeće/ljeto jer mislim da je boja dovoljno nosiva kroz cijelu godinu.

Avon Rich Merlot je jedna divna, tamnija boja, više vina s malo ljubičaste, ljubiteljima ovakvih zimskih ruževa svakako preporuka.

Organ  Look odlično labelo iz susjedne BiH koji ima super citrusni miris te lijepo njeguje usne.

Toliko za sada u ovom postu. Imamo li što zajedničko u favoritima?

Broj komentara: 12:

  1. Čekam recenziju Elixir ulja!:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Koristila sam Avonov gel za tuširanje, nažalost, jedan od najgorih proizvoda ikad probanih :S živa iritacija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znaći da nešto u sastavu iritira kozu, zao mi je

      Izbriši
  3. Ja nikako ne mogu naći ovu balea pjenu za lice, a bas bi je voljela probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mora je biti na dm-ovim policama gdje su gelovi, tonici, miceralne, pilinzi. ako je nema jedan dm, onda bi je drugi trebao imati

      Izbriši
  4. Sad i ja oću pjenu za lice. I kremu za ruke. I ulje me zanima, a ni ovo drugo 'nije za bacit'. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pjenu probaj, ova je za normalnu- mjesovitu kozu, ima i za osjetljivu mozda bi mi ta vise odgovarala. Ulje je super, recenzija do konca ove godine :D

      Izbriši
  5. Morat ću i ja probati elixir ulje ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Odgovori
    1. meni je odličan u recenziji sam sve napisala, vrijedi ga imati i nije skup kad se iume u obzir primjena, količina i rok trajanja

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.